Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Hemma hos Elisabeth & Rickard

  Möjligheten att bygga på webben och få pris direkt gjorde att Elisabeth och Rickard valde Movehome. Och designen, planlösningen och funktionerna gör att de nu stormtrivs i sitt nya hus, tvåplansvillan MOVE #303.

  Bekymmersfritt byggande och boende

  Möjligheten att bygga på webben och få pris direkt gjorde att Elisabeth och Rickard Krøtø valde Movehome. Och designen, planlösningen och funktionerna gör att de nu stormtrivs i sitt nya hus, ett klassiskt 2-planshus av modell MOVE #303.

  – I stället för att lägga massa tid och kraft på att renovera ett gammalt hus kan vi fokusera på sådant vi tycker är viktigt, säger Rickard.

  bygga-hus-2-planshus-move-303-movehome

  Vi kom snabbt fram till att det är suveränt att någon redan tänkt, valt och planerat

  Bygg på nätet - få pris direkt

  När Elisabeth och Rickard Krøtø började leta hus insåg de snabbt att gamla hus känns lite – ja, gamla. Att renovera och göra i ordning före inflyttning är en sak, men ett gammalt hus är ett ständigt pågående projekt som egentligen aldrig blir klart.

  – Vi tyckte att det blev både dyrt och krångligt med ett gammalt hus, men också att de hus vi var och tittade på var otidsenligt planerade. De speglade helt enkelt inte det sätt som vi lever på i dag, säger Rickard.

  När Rickard och Elisabeth började letade hus bodde de i en lägenhet utanför Stockholm. De visste att de ville vara kvar i närområdet. Efter en tid hittade de en tomt och mer eller mindre snubblade över Movehome.

  – Jag såg en artikel i en tidning och blev nyfiken. Vi gick in på webben och testade Bygg online. På några minuter hade vi byggt ett hus som vi gillade och dessutom fått pris direkt. Svårare än så var det inte, säger Elisabeth.

  kök-bygga-hus-inspiration-move-303-movehome

  Det viktigaste för oss var att Movehome har bra kvalitet och lagom många valmöjligheter

  Rätt valmöjligheter

  Nästa steg var att ta med Movehomes säljare ut till tomten för att bland annat få hjälp med att placera huset på bästa sätt. Husmodellen är ett MOVE #303 med vardagsrum på båda våningarna och två lika stora och bra sovrum till barnen Martine och Max Leo.

  – Sedan är det också suveränt med en ytterdörr till klädvården när man som vi har två småbarn som ofta kommer in leriga, säger Rickard.

  En av de saker som fick Elisabeth och Rickard att bestämma sig för Movehome var att de valmöjligheter som erbjuds var precis sådana som de ville ha och behöver, både interiört och exteriört.

  – Vi funderade lite på om vi skulle vilja göra fler egna val, men vi kom snabbt fram till att det är suveränt att någon redan tänkt, valt och planerat. Det var flera saker som vi aldrig hade kommit på själva som redan fanns med på ritningarna, säger Rickard.

  Hans och Elisabeths råd till andra är att undvika att drunkna i detaljer vid ett husbygge och istället koncentrera sig på de stora frågorna, till exempel om man gillar hustypen, planlösningen och funktionerna.

  – Det viktigaste för oss var att Movehome har bra kvalitet och lagom många valmöjligheter. Jag tror inte att vi hade blivit gladare om det funnits tusen olika kakelplattor att välja mellan. Tvärtom var det faktiskt ganska skönt att slippa just det biten, säger Elisabeth.

  bygga-hus-inspiration-move-303-movehome
  bygga-hus-inspiration-move-303-movehome

  Kök och vardagsrum hänger ihop, så att alla kan vara tillsammans även när det står matlagning på schemat

  Bygger gärna med Movehome igen

  På hösten flyttade familjen Krøtø in sitt nya hus. Exakt som det var sagt och planerat. Rickard berättar att vännerna tog det utsatta inflyttningsdatumet med en nypa salt och hänvisade till att byggen alltid drar ut på tiden.

  – Det är möjligt att det är så, men med Movehome har allt fungerat. Vi har fått det precis som vi ville. En bekymmerslös byggprocess och ett bekymmerslöst boende. Sedan är det också skönt att veta att allt är byggt enligt den senaste kunskapen och tekniken för till exempel effektiva energilösningar, säger Rickard.

  Familjen gillar allt med sitt nya hus. Ska de ändå lyfta fram något särskilt är det att kök och vardagsrum hänger ihop, så att alla kan vara tillsammans även när det står matlagning på schemat. Barnen sitter då gärna framför den tända brasan, något som de upptäckt kan vara minst lika roligt som annan underhållning.

  Rickard sammanfattar:

  – Nu ska vi bo in oss här ordentligt, men vi skulle inte tveka att bygga ett hus till med Movehome, så enkelt är det!

  Bygg huset online
  bygga-hus-2-planshus-move-303-movehome

  Nu ska vi bo in oss här ordentligt, men vi skulle inte tveka att bygga ett hus till med Movehome, så enkelt är det!

  Kika in hos fler familjer

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!