Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

    Hemma hos Sussie & Ralf

    Sussi & Ralf drömde om att bygga ett nytt fritidshus där hela familjen kunde samlas och umgås, både inne och ute oavsett väder och vind. Nu står  familjens MOVE #103 på tomten som varit släktens favoritplats i över 40 år.

    En dröm som gick i uppfyllelse!

    I början av 1980-talet köpte Ralfs familj ett sommarställe utanför Järna. Då fanns tre små hus på den vackra tomten som ligger på en höjd med sagolik utsikt över Järnafjärden. En perfekt plats för familjen med barn och barnbarn att samlas och umgås på somrar och vid högtider. Eftersom husen var små var det dock inte alltid helt lätt att få plats att samla alla inomhus. Sussi & Ralf drömde om att en gång kunna bygga ett större hus, bättre anpassat för deras behov. Och för ett par år sedan började planerna bli mer konkreta.

    – Att valet föll på Movehome berodde till stor del på att vi kunde gå in på hemsidan och bygga huset digitalt där. Planeringsverktyget Bygg online är väldigt bra. Det var lätt att navigera och det var enkelt att göra olika ändringar. När vi var klara kunde vi med hjälp av en 3D-gubbe gå runt i huset och få en verklig känsla av hur det skulle se ut, säger Sussi.

    movehome bygga hus move #103 enplanshus

    Vi valde MOVE #103 för att husmodellen har stora fönster så att vi kan ta tillvara på den fina utsikten

    Ett hus med enastående utsikt

    Sussi & Ralf valde mellan flera olika husleverantörer men till sist föll de för enplanshuset MOVE #103, ett välplanerat hus med entrén på gaveln.

    – Att vi valde MOVE #103 var framför allt för att den husmodellen har entrén på gaveln och har stora fönster i vardagsrummet. Vi ville ju placera huset med långsidan mot vattnet för att få fin utsikt. När vi sen såg den stora öppna planlösningen i huset så var valet ganska lätt. Och så är det ju ett enplanshus också.

    movehome bygga hus move #103 enplanshus

    Vi ville placera huset med långsidan mot vattnet för att få fin utsikt!

    Besök ett nybyggt hus

    Att besöka ett nybyggt hus är kanske det allra bästa sättet att få en känsla av hur ett hus från Movehome ser ut. Movehome håller regelbundna visningar av både egna visningshus och kunders hus. Men det finns också möjlighet att genom kontakt med våra säljare få en egen privat visning av ett hus, och då just den husmodell man själv är intresserad av att bygga. Så gjorde Sussie och Ralf och det har de inte ångrat.

    – Vi fick en väldigt bra kontakt med säljaren som också gav oss möjlighet att åka och titta på ett nybyggt MOVE #103. Det är svårt att bara titta på en ritning och få en riktig uppfattning av hur stort huset och rummen är. Så det kändes jättebra att få se ett riktigt hus och prata med de som bodde där och höra mer om deras upplevelse. Det var viktigt för oss.

    movehome bygga hus move #103 enplanshus

    De stora gemensamma ytorna gör att alla kan vara tillsammans, någon står i köket och lagar mat och andra hänger i soffan

    Många fördelar med MOVE #103

    Familjen valde ju MOVE #103 framförallt för den öppna planlösningen där kök och vardagsrummet hänger ihop och de stora fönstren i vardagsrummet som tar tillvara på den härliga utsikten. Men det finns fler favoriter.

    – De stora gemensamma ytorna gör att alla kan vara tillsammans och någon kan stå och laga mat medan de andra hänger i soffan. En annan sak vi verkligen gillar är att det stora sovrummet har eget badrum och klädkammare. Det är som en egen liten oas. Och att klädvården har en egen ingång så man slipper dra in sina smutsiga arbetskläder när man har jobbat i trädgården, säger Sussie.

    movehome bygga hus move #103 enplanshus

    Det stora sovrummet har eget badrum och egen klädkammare. Det är som en egen liten oas.

    Goda kontakter & bra kommunikation

    Familjen hade bra kontakt med Movehomes säljare under hela sin husresa. De åkte gemensamt till tomten och tittade och familjen fick också en offert gällande markarbetet.

    – Det var en fördel att det var lätt att få kontakt med säljaren som kunde svara på alla våra frågor. Jag är fascinerad över att allt har flutit på så fantastiskt bra. Vi har haft bra kontakt med alla inblandade, säljaren, byggledaren och byggarna, avslutar Sussie.

    Bygg huset online
    movehome bygga hus move #103 enplanshus

    Jag är fascinerad över att allt har flutit på så fantastiskt bra!

    Kika in hos fler familjer

    Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

    Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

    Välj byggkommun

    Behöver du hjälp?

    Vi guidar dig!