Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Köket är hemmets hjärta!

  Du ska naturligtvis veta exakt vad du får när du väljer en husmodell från Movehome. Redan som standard ingår allt du behöver till ditt hus, men vi vet att våra kunder ofta vill göra praktiska och snygga tillval. Alla valmöjligheter och priser visas i Bygg online!

  Ditt praktiska kök

  Köket i ditt Movehome har mängder av valmöjligheter, både som standard och som tillval! Från start ingår vit slät lucka. Nästan alla husmodeller har en köksö som standard, vilket ger både mer förvaring och en extra arbetsyta. I diskbänkskåpet finns sorteringshinkar. Infälld LED-belysning under varje lucka i överskåpen ger bra arbetsbelysning över praktiska laminatbänkskivor som valfritt i flera olika kulörer och mönster. Ditt kök har även rostfri slät diskbänksplåt med två rejäla hoar liksom praktisk ettgreppsblandare.

  Vad blir pricken över i?

  Som tillval kan du sätta färg på kökluckorna, eller välja bland ytterligare två köksluckor med ramspegel! Du har även möjlighet att utöka mängden draglådor i köket och dessutom få dämpning på både luckor och lådor. Väljer du tillvalet Designtillbehör får du lådor överallt där så är möjligt och i övrigt delade luckor på de flesta underskåp för snygg linjering genom hela köket. Dessutom ingår då en underlimmad diskbänk. Fler laminatbänkskivor finns också som tillval för att du ska hitta rätt stil i köket. Ytterligare förvaring formas genom att välja till fullhöjd på skåpen 225 cm med takanslutning.

  Kakel som skyddar

  Som stänkskydd i kök väljer du som standard mellan flera nyanser på en rektangulär blank kakelplatta. Bland tillvalen kan du lägga märke till en läcker mönstrad kakelplatta i större format i grå toner som ger köket ett elegant uttryck. För ett klassiskt uttryck välj en kvadratisk vit kakelplatta med förskjuten sättning, så kallat halvförband.

  Viktiga vitvaror

  En golvstående spis med glaskeramikhäll och rejäl ugn underlättar vardagens matlagning, tillsammans med en mikrovågsugn med flera effektlägen och program. Matoset tar den vägghängda fläktkupan hand om och disken blir ren i diskmaskinen med brett urval av program och flera smarta sensorfunktioner. Självklart ingår kyl och frys. Som tillval kan du välja motsvarande maskiner i rostfritt utförande, liksom byta den golvstående spisen mot en underbyggnadsugn och induktionshäll. En helintregrerad diskmaskin kanske blir pricken över i?

  Svarta detaljer

  Gillar du svarta detaljer? Handtag, knopp, bänkskiva och blandare i svart kan då sätta prägel på just ditt drömkök!

  Standard & tillval

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!