Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Oinredd eller inredd övervåning?

  Du ska naturligtvis veta exakt vad du får när du väljer en husmodell från Movehome. Redan som standard ingår allt du behöver till ditt hus, men vi vet att våra kunder ofta vill göra praktiska och snygga tillval. Alla valmöjligheter och priser visas i Bygg online!

  Övervåning

  När du bygger ett 1,5-planshus med Movehome är övervåningen som standard oinredd. Ett smart sätt att bygga hus till en rimlig peng! Då kan du kan nämligen själv välja om och när du vill inreda övervåningen. När familjen växer, när ekonomin tillåter eller när just du tycker att det passar bäst.

  Vill du bygga hus billigt är det helt klart en fördel att vänta med att inreda övervåningen. Och kanske behöver du inte så många kvadratmeter och sovrum från början? Då kan du välja att göra klart övervåningen senare. Priset bli alltså lägre och du får precis bara den boyta du behöver från start. Win-win alltså! Alla våra 1,5-planshus har minst ett sovrum på entréplan och några av dem har till och med två eller tre så det fungerar fint att bo med den lilla familjen utan att inreda övervåningen. Utifrån ser huset ut precis som om övervåningen är inredd med fönster på gavlarna monterade (eventuella takfönster ingår inte). Invändigt finns en öppningsbar vindslucka (för inspektion av vinden) där trappan skulle varit. När du sedan väljer att göra klart övervåningen kan du inreda enligt egna önskemål. Du kan också välja att endast inreda våningsplanet som förrådsyta.

  Oinredd övervåning är standard i våra 1,5-planshus: MOVE #201,  MOVE #202MOVE #204, MOVE #205 och MOVE #206.

  Inred direkt om det passar dig bättre

  Och självklart kan du också välja att inreda övervåningen direkt, alltså samtidigt som vi bygger huset, om det alternativet passar dig bäst. I priset ingår i så fall fullt inredd övervåning med parkettgolv, innerväggar, innertak och innerdörrar lika entréplan.

  Vilken lösning passar dig bäst? Prata med din säljare så får du hjälp att göra rätt val!

  ps: I våra 2-planshus är övervåningen som standard alltid inredd.

  Mycket för pengarna i vår standard

  Du ska naturligtvis veta exakt vad du får när du väljer ett hus från Movehome. Därför är vi mycket noga med att gå igenom vad som ingår som standard i köpet, vad som inte ingår och vad som eventuellt kan väljas till. När alla vet vad som gäller undviker vi onödiga och kostsamma överraskningar.

  Svårt att jämföra olika erbjudanden när du ska bygga hus? Testa vårt enkla formulär ”Jämför själv”. Vi lovar att du får mycket hus för pengarna, och påstår att bygga hus aldrig har varit enklare och billigare!

  I vårt interaktiva verktyg Bygg online upplever du alla färger och material på ett unikt sätt i  360ᐤ. Välj kommun där du vill bygga för att se priser. När du är nöjd med ditt hus kan du med ett enkelt klick skicka underlaget till en säljare där du vill bygga. Du får då en komplett offert och rådgivning för att komma igång med husdrömmen!

  Läs mer om vår standard & tillval
  Standard & tillval

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!