Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Uppvärmning, golvvärme och braskamin

  Du ska naturligtvis veta exakt vad du får när du väljer en husmodell från Movehome. Redan som standard ingår allt du behöver till ditt hus, men vi vet att våra kunder ofta vill göra praktiska och snygga tillval. Alla valmöjligheter och priser visas i Bygg online!

  Härlig golvvärme

  Skönt för fötterna i ditt nya hem med golvvärme på entréplanet som standard! När värmen kommer underifrån fördelas den jämt och fyller hela rummet. Dessutom blir energiförbrukningen lägre genom att du kan ha ett par grader lägre rumstemperatur, och ändå uppleva samma boendekomfort. Utan vägghängda radiatorer blir det dessutom enklare att möblera och inreda ditt hem personligt! Till eventuell övervåning levereras vattenburna radiatorer.

  Uppvärmning

  En frånluftvärmepump tar effektivt tillvara den varma luft som redan finns i huset som annars skulle ventilerats ut. Med frånluftsvärme får du ett både ekonomiskt och energieffektivt system, helt enligt återvinningsprincipen, som både värmer luften och ger tappvarmvatten. Dessutom bidrar systemet till en effektiv ventilation i huset. Som tillval finns även markvärmepump för att hämta värme ur berg eller jord.

  Mysig brasvärme

  Förstärk mysfaktorn i ditt hem genom att välja en braskamin som tillval! En kamin med stora sidoglas som gör att elden syns från flera olika håll i rummet. Finns i svart, grått eller vitt utförande inklusive golvplan i glas, vedfack med täcklucka och premodulskorsten.

  Standard & tillval

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!