Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Smart & snyggt i badrummet

  Du ska naturligtvis veta exakt vad du får när du väljer en husmodell från Movehome. Redan som standard ingår allt du behöver till ditt hus, men vi vet att våra kunder ofta vill göra praktiska och snygga tillval. Alla valmöjligheter och priser visas i Bygg online!

  Helkaklat med praktiska detaljer

  Ditt Movehome har helkaklade badrum, eller Wc/dusch #01 och #02 som vi kallar dem! På väggen sitter kvadratisk vit platta. På golvet ligger kvadratiskt klinker valfritt i flera olika kulörer.  Porslinshandfat, ettgreppsblandare och monterad duschblandare ingår liksom golvstående wc-stol med mjuksits. Upptäck alla tillvalsmöjligheter för kakel, klinker och kommod för att forma ditt badrum.

  Dusch & förvaring

  Som tillval finns duschvägg i rundat eller rakt utförande eller varför inte en härlig takdusch? Handfatet kan som tillval bytas mot en praktisk kommod med slät eller klassisk lucka i olika kulörer. Du väljer även mellan flera olika speglar och spegelskåp som tillval för att forma ditt badrum!

  Härlig värme & sköna bad

  På övervåning är det möjligt att välja till skön komfortvärme på golvet och i alla husmodeller erbjuder vi handdukstork för sköna varma handdukar!

  Duschen kan som tillval ofta bytas mot ett härligt badkar! Och i våra alla våra 2-planshus ryms dessutom både dusch och badkar samtidigt i Wc/dusch #02.

  Standard & tillval

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!