Första Svanenmärkta huset!


Nu är det på plats! Familjen Ekbergs MOVE #203 som också är landets första hus med Miljömärkningen Svanen inom kategorin stycketillverkade småhus. 

Hela familjen Ekberg med Sophia, Kim och deras två barn var på plats i slutet av april då deras hus restes. Att miljötänket är viktigt för familjen är uppenbart, då det genomsyrar deras vardag med allt från ekologisk mat till att använda miljövänliga produkter i hemmet.

- Att få bygga ett Svanenmärkt hus känns otroligt bra, säger Sophia Ekberg. Framförallt när man har småbarn. Att man vet att de kommer få växa upp i en miljö som är fri från farliga kemikalier.

Sedan barnen kom har vi börjat tänka mer på miljön

Att få bygga ett Svanenmärkt hus känns otroligt bra. Att man vet att barnen kommer få växa upp i en miljö som är fri från farliga kemikalier!

Kika in hos fler familjer

Enkelt är bara förnamnet!

När Pernilla von der Geest och Hampus Gustavsson väntade sitt tredje barn blev radhuset för trångt. Det smarta verktyget Bygg online som gör det enkelt att bygga sitt hus på webben och få pris direkt gjorde att det valde Movehome.

Läs mer

Familjen Norberg knep det 500:e huset

Möt familjen Norberg i Sundsvall som köpte det 500:e huset från Movehome på nätet - det populära vinkelhuset MOVE #104. Träffa familjen på platsen där de snart kommer att börja bygga sitt drömhus.

Läs mer

Bekymmersfritt byggande och boende

Möjligheten att bygga på webben och få pris direkt gjorde att Elisabeth och Rickard Krøtø valde Movehome. Och designen, planlösningen och funktionerna gör att de nu stormtrivs i sitt nya hus.

Läs mer

Äntligen eget hus!

Efter att ha letat hus i nästan tre år tröttnade Sofia Eklund och Martin Ellboj och bestämde sig för att bygga nytt. Enkelheten, tryggheten och möjligheten att bygga själv på webben och få pris direkt gjorde att de valde Movehome.

Läs mer

Inspirerande, enkelt och tryggt hela vägen!

För Annika Andersson och Kristoffer Arnberg var det inte självklart att bygga nytt hus. Men när de hittade Movehome ville och vågade de sätta igång. Familjen tycker att det var enkelt och inspirerande att bygga på webben, och så kändes det tryggt att få pris direkt.

Läs mer