Enkelt är bara förnamnet!


När Hampus och Pernilla väntade sitt tredje barn blev deras radhus lite trångbott. De bestämde sig för att bygga nytt och hittade en vacker tomt nära naturen. De fastnade för Movehome och det smarta verktyget Bygg online som gör det enkelt att forma sitt hus på webben och få pris direkt.

- Bygg online är ett väldigt bra verktyg. Vi såg alla möjligheter och husmodeller och fastnade för enplanshuset MOVE #106 som passar oss, säger Hampus. Vi gillade också att man kunde se priset direkt.

Smart enplanshus i vinkel


MOVE #106 är ett smart enplanshus i vinkel med föräldradel och barndel. Föräldrarna får eget badrum och klädkammare och i barndelen finns allrum och tre rymliga sovrum. Köket har stor matplats med gott om plats att umgås med familj och vänner. Genom att allrum och vardagsrum ligger långt från varandra, underlättas familjens olika intressen.

Exteriören är modern med pulpettak och stående panel. Husets form gör att man kan skapa fina uteplatser i rätt solläge.

- Det bästa med huset är de öppna ytorna och att man kan umgås i köket och laga mat ihop med vänner och bekanta, säger Hampus. Vi valde ett svart kök i kontrast mot allt som är vitt för övrigt. Det är ett väldigt fint kök som går ända upp till tak. Och barnen har en egen avdelning i ena änden av huset där de kan ha kompisar och vi har en egen del och så möts vi på halva vägen.

- Vi valde även ett annat badkar, som är ganska djupt och brett vilket jag tycker om, säger Pernilla. Man kan sitta skräddare i det nästan. Och även andra duschväggar.

Man ser pris direkt i Bygg online - det fastnade vi för!

Jag gillar att huset är så ljust och att det finns fyra sovrum

Stöd hela vägen


I Bygg online formar man enkelt sitt hus på fem minuter. När man är nöjd tar man kontakt med Movehome och får en säljare som blir kontaktperson hela vägen till huset är klart. Movehome tar fullt ansvar för byggnationen genom totalentreprenad.

- Jag tycker att vår säljare har varit helt fantastisk, hon är helt underbar och hjälpsam. Har vi undrat över något har vi fått svar på en gång. Hon har även hjälpt till med hur vi skulle placera huset på tomten, säger Pernilla.

- Har vi undrat över något har vi fått svar på en gång. Vår säljare har kommit hit och vi har träffats och funderat tillsammans, säger Hampus.

Enklare än så här blir det inte att bygga hus

Föräldradel och barndel

 

"Barnen har en egen avdelning i ena änden av huset där de kan ha kompisar och vi har en egen del och så möts vi på halva vägen." (Hampus Gustavsson)

Föräldradel och barndel

 

MOVE #106 har tydlig uppdelning mellan föräldradel och barndel. Föräldrarna får eget badrum och klädkammare.

Samlingsplats

 

Öppen planlösning och kök med stor matplats gör det enkelt att umgås med familj och vänner.

Uteplats i rätt läge

 

Husets form gör att man kan skapa fina uteplatser i rätt solläge.

Kika in hos fler familjer

300:e Svanenmärkta huset

Elinor & Andy bor i det 300:e Svanenmärkta huset från Movehome! På en plats där Elinor växt upp har de format ett miljösmart hus med gott om plats för husdjur och hobbies.

Läs mer

200:e Svanenmärkta huset

Björn och Chris bor i det 200:e Svanenmärkta huset från Movehome! Med bara fem minuters promenad till havet i Strömstad har de format sitt unika hem, fyllt av personliga detaljer.

Läs mer

Charmigt och nytt på samma gång

Amanda och Dennis tröttnade på att renovera och bestämde sig för att bygga nytt. De hörde radioreklam om Movehome och fastnade för vinkelhuset MOVE #202. Familjen är själva förvånade över hur enkelt allt löpte på när de byggde sitt 1,5-planshus.

Läs mer

Bekymmersfritt byggande och boende

Möjligheten att bygga på webben och få pris direkt gjorde att Elisabeth och Rickard Krøtø valde Movehome. Och designen, planlösningen och funktionerna gör att de nu stormtrivs i sitt nya hus, tvåplansvillan MOVE #303.

Läs mer

Äntligen eget hus!

Efter att ha letat hus i nästan tre år tröttnade Sofia Eklund och Martin Ellboj och bestämde sig för att bygga nytt. Enkelheten, tryggheten och möjligheten att bygga själv på webben och få pris direkt gjorde att de valde Movehome och 1,5-plansvillan MOVE #204.

Läs mer

Inspirerande, enkelt och tryggt hela vägen!

För Annika Andersson och Kristoffer Arnberg var det inte självklart att bygga nytt hus. Men när de hittade Movehome ville och vågade de sätta igång. Familjen valde MOVE #105 och tycker att det var enkelt och inspirerande att bygga på webben, och så kändes det tryggt att få pris direkt.

Läs mer