Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Teknik som sparar tid och skapar lugn!

  Att förenkla livet med smart teknik handlar om att skapa mer tid åt det som betyder mest – familjen. Att slippa de små stressmomenten och istället ha mer tid att umgås.

  Teknik i framtidens boende

  I våra studier ser vi hur föräldrar efterlyser tid för annat än städning och hushållsarbete. Med smart teknik försvinner inte problemet, men det underlättas och skapar trygghet.

  Tack vare fjärrstyrning via telefonen slipper du tankar som ”stängde jag verkligen av spisen… eller står sovrumsfönstret fortfarande öppet?” och kan i stället fokusera och njuta av att vara i nuet med dina nära.

  Smarta lösningar förenklar inte bara vardagen, det är även ekonomiskt och hållbart genom att du kan spara energi. vad sägs om att kunna dra ner temperaturen i huset när du är bortrest eller kunna kontrollera energiförbrukning ner på uttagsnivå?

  I framtidens boende finns lösningarna som gör ditt liv enklare och bekvämare!

  Smart Home Connect

  När du väljer till grundpaketet Smart Home Connect öppnar sig en värld av smarta möjligheter. Ladda bara ner appen från AppStore eller Google Play och kom igång snabbt och enkelt! Oavsett om du är hemma eller bortrest kan du då styra ditt hem via appen. Systemet är lätt att bygga ut på egen hand när du flyttat in – det är bara din fantasi som sätter gränserna! Support och utbyggnad av systemet efter inflyttning sker i direktkontakt med leverantören Interaktiva Fastigheter, som hjälper dig att samla alla dina smarta enheter i ett enda gränssnitt så att du slipper gå in i olika appar för att styra ditt smarta hem!

  Läs mer
  Så ser framtidens boende ut

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!