Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Teknik som sparar tid och skapar lugn!

  Att förenkla livet med smart teknik handlar om att skapa mer tid åt det som betyder mest – familjen. Att slippa de små stressmomenten och istället ha mer tid att umgås.

  Teknik i framtidens boende

  I våra studier ser vi hur föräldrar efterlyser tid för annat än städning och hushållsarbete. Med smart teknik försvinner inte problemet, men det underlättas och skapar trygghet.

  Tack vare fjärrstyrning via telefonen slipper du tankar som ”stängde jag verkligen av spisen… eller står sovrumsfönstret fortfarande öppet?” och kan i stället fokusera och njuta av att vara i nuet med dina nära.

  Smarta lösningar förenklar inte bara vardagen, det är även ekonomiskt och hållbart genom att du kan spara energi. vad sägs om att kunna dra ner temperaturen i huset när du är bortrest eller kunna kontrollera energiförbrukning ner på uttagsnivå?

  I framtidens boende finns lösningarna som gör ditt liv enklare och bekvämare!

  Smart Home Wiser

  Som tillval finns systemet Smart Home Wiser från Interaktiva Fastigheter. Genom att välja Smart Home Wiser när ni bygger nytt knyter ni ihop hemmets energihantering med övriga funktioner i bostaden samtidigt som ni får tillgång till en av marknadens mest omfattande supporttjänster. Styr och övervaka Energihantering, Belysning, säkerhet och mer från ett enda gränssnitt. Allt i en app och ett system! Med Smart Home Wiser kan du minska bostadens energiförbrukning med upptill 10 procent, rikta om bostadens förbrukning till de timmar elen är som billigast, höja komforten med både smart och dimningsbar belysning, öka säkerheten med läckagevakt och uppkopplade brandvarnare.

  • Smarta hem-rådgivning före installation
  • Energihantering
  • 13 st smart belysningsstyrning
  • 1 st Läckagevakt
  • 2 st Smart Brandvarnare
  • 2 st Smarta Vägguttag
  • 1 st energimätare
  • Förkonfigurering av enheter
  • Avancerad teknisk support
  Läs mer
  Så ser framtidens boende ut

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!