Teknik som sparar tid och skapar lugn!

Att förenkla livet med smart teknik handlar om att skapa mer tid åt det som betyder mest - familjen. Att slippa de små stressmomenten och istället ha mer tid att umgås.

Teknik i framtidens boende


I våra studier ser vi hur föräldrar efterlyser tid för annat än städning och hushållsarbete. Med smart teknik försvinner inte problemet, men det underlättas och skapar trygghet.

Tack vare fjärrstyrning via telefonen slipper du tankar som "stängde jag verkligen av spisen... eller står sovrumsfönstret fortfarande öppet?" och kan i stället fokusera och njuta av att vara i nuet med dina nära.

Smarta lösningar förenklar inte bara vardagen, det är även ekonomiskt och hållbart genom att du kan spara energi. vad sägs om att kunna dra ner temperaturen i huset när du är bortrest eller kunna kontrollera energiförbrukning ner på uttagsnivå?

I framtidens boende finns lösningarna som gör ditt liv enklare och bekvämare!

Smart som standard


Ett nytt hus från Movehome är Smart Home Ready som standard. Dimmer för taklampor i allmänna utrymmen ingår och huset är förberett för app-styrning av fasadbelysning.

Vill du ha lite mer hjälp att komma igång kan du välja till ett grundpaket (Smart Home) och kanske även dörrlås. En centralenhet som kan interagera med belysningen, dörrlåset, brandvarnare, vitvarorna och värmepannan ger dig då möjlighet att med hjälp av din telefon eller surfplatta göra massor av smarta saker. Som gör det både tryggt och enkelt för hela familjen att leva i ert nya hem. Du kommer snabbt igång eftersom vi förprogrammerat det mesta - du behöver bara ladda ner appen!

Läs mer om Smart Home Ready

Spana in framtidens boende

Rum för livet

Vi har undersökt hur smarta och flexibla planlösningar skapar rum för livet. Vår vision är att skapa hem som passar dig och ditt liv - personliga rum.

Läs mer

Tidseffektiva hem

Vi har undersökt hur tidseffektiva hem kan spara tid och förenkla livet. Klicka här för att ta del av hur du blir en roligare partner, bättre förälder genom att få vardagen att fungera på ett bättre sätt.

Läs mer

Hemkänsla

Vi har undersökt vad som gör ett hem till ett hem. Klicka här för att ta del av Movehomes funderingar om hemkänsla – nu och i framtiden!

Läs mer