Husleverantör och husföretaget Movehome

Så funkar det

1. Du formar

2. Vi bygger

3. Du flyttar in


Movehome är ett varumärke som marknadsförs, säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största husleverantörer och en del i skogskoncernen Södra. Därför är det samma säljare du möter oavsett om du väljer Movehome eller Trivselhus.

Movehome kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi. Vi använder ny teknologi för att ge dig chansen att själv forma ditt hus på webben och hela tiden ha koll på vad det kostar. Enkelt är bara förnamnet. Alla våra husmodeller är dessutom Svanenmärkta. Så oavsett vilken modell du väljer så kan du leva i en sund boendemiljö, fri från hälsofarliga kemikalier.

Du formar. Vi bygger.

Med vårt smarta verktyg Bygg online formar du ditt hus på fem minuter. Pris får du direkt. När du är nöjd med ditt hus tar du kontakt med oss med ett klick, så sköter vi resten.

Genom totalentreprenad tar vi fullt ansvar för byggnationen. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland. De transporteras sedan till din tomt där vi reser huset. Därefter tar våra kunniga hantverkare över och slutför alla detaljer på plats.

Efter knappt ett år kan du flytta in i ditt nya hem. Ett smart hus där varenda kvadratmeter har tagits tillvara och det är enkelt att leva. Ett ärligt och härligt hus för ett friare liv.

Mycket för pengarna

Du ska veta exakt vad du får när du väljer ett hus från husföretaget Movehome. Därför är vi mycket noga med att gå igenom vad som ingår i köpet, vad som inte ingår och vad som eventuellt kan väljas till. När alla vet vad som gäller undviker vi onödiga och kostsamma överraskningar. Jämför oss gärna med andra – vi lovar att du hos oss får mycket för pengarna!

700 sålda hus

Husleverantören Movehome var allra först med att digitalisera husaffären och har på rekordtid etablerats bland de 10 största husvarumärkena i Sverige. Nyckeln till framgången är verktyget Bygg online som gör att alla kan skapa sitt eget hus genom att forma det på webben och få pris direkt.