Du formar. Vi bygger.

Med vårt smarta verktyg Bygg online formar du ditt hus på fem minuter. Pris får du direkt. När du är nöjd med ditt hus tar du kontakt med oss med ett klick, så sköter vi resten.

Husleverantör och husföretaget Movehome


Movehome är ett varumärke som marknadsförs, säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största husleverantörer och en del i Svensk Husproduktion AB.

Movehome kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi. Vi använder ny teknologi för att ge dig chansen att själv forma ditt hus på webben och hela tiden ha koll på vad det kostar. Enkelt är bara förnamnet. Alla hus vi bygger med totalentreprenad blir dessutom Svanenmärkta*. Så att du kan leva i en sund boendemiljö, fri från hälsofarliga kemikalier. *På grund av Miljömärkningen Svanens krav på energianvändning kan vi inte erbjuda Svanenmärkning i kommunerna Arvidsjaur, Gällivare, Kiruna och Storuman.

Du formar. Vi bygger.

Med vårt smarta verktyg Bygg online formar du ditt hus på fem minuter. Pris får du direkt. När du är nöjd med ditt hus tar du kontakt med oss med ett klick, så sköter vi resten.

Om du väljer totalentreprenad tar vi fullt ansvar för byggnationen. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland. De transporteras sedan till din tomt där vi reser huset. Därefter tar våra kunniga hantverkare över och slutför alla detaljer på plats.

Efter knappt ett år kan du flytta in i ditt nya hem. Ett smart hus där varenda kvadratmeter har tagits tillvara och det är enkelt att leva. Ett ärligt och härligt hus för ett friare liv.

Mycket för pengarna

Du ska veta exakt vad du får när du väljer ett hus från husleverantören Movehome. Därför är vi mycket noga med att gå igenom vad som ingår i köpet, vad som inte ingår och vad som eventuellt kan väljas till. När alla vet vad som gäller undviker vi onödiga och kostsamma överraskningar. Jämför oss gärna med andra – vi lovar att du hos oss får mycket för pengarna!

Över 1000 sålda hus

Husleverantören Movehome var allra först med att digitalisera husaffären och har på rekordtid etablerats bland de 15 största husvarumärkena i Sverige. Nyckeln till framgången är verktyget Bygg online som gör att alla kan skapa sitt eget hus genom att forma det på webben och få pris direkt.

Vi söker tomter och mark

Movehome är ett varumärke som marknadsförs, säljs och tillverkas av Trivselhus. Trivselhus köper och utvecklar markområden för bostadsbyggnation och söker kontinuerligt mark runt om i Sverige, allt ifrån råmark till redan detaljplanerad, byggklar mark.

Har du tomter att sälja - byggklara eller råmark? Kontakta någon av våra säljare eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.