Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Jobba hos oss

  Vi på Movehome var allra först med att digitalisera husaffären och är nu ett av de största husvarumärkena i Sverige. Med vårt smarta verktyg Bygg online formar våra kunder enkelt sina hus på webben. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland och transporteras sedan till tomten där huset kommer på plats.

  Eftermarknadstekniker till södra/mellersta Sverige

  Vår koncern Svensk Husproduktion är inne i en expansiv fas med ökad efterfrågan på hus för koncernens varumärken Trivselhus, Movehome och LB-hus. Koncernen söker därför ytterligare en eftermarknadstekniker till entreprenadavdelningen i region mellersta/södra Sverige.

  Läs mer och ansök här

  Vårt arkitektteam rekryterar inom kort en ny medarbetare

  Gillar du att vara kreativ i din yrkesroll? Då har du chansen att söka drömjobbet som arkitekt hos oss! Som arkitekt skapar du husritningar omfattande bygglovshandlingar (fasader, planer, sektioner, situationsplaner, markplanering med mera). Allt görs i vårt moderna CAD-system i 3D-miljö.

  För att passa i vårt team bör du vara lyhörd, lösningsorienterad, drivande med en bra kommunikationsförmåga och gilla att samarbeta. Placeringsort blir på vårt huvudkontor i Landsbro strax utanför Vetlanda eller på vårt försäljningskontor i Växjö.

  Låter det intressant?

  Skicka in din spontanansökan redan idag! Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Rickard Zetterstedt, chef för Arkitekt & Konstruktion via e-post rickard.zetterstedt@trivselhus.se eller telefon 070-219 17 35.

  Vill du bli en av oss?

  Vi skapar hem åt nöjda kunder. Att jobba hos oss innebär att du blir en viktig del i den processen. Med grundläggande värderingar som kvalitet, kunskap, kreativitet och innovation jobbar vi framåt mot samma mål – nöjda kunder. Så snart vi har en ledig tjänst publicerar vi informationen på den här sidan.

  Spontanansökan

  Finns det ingen ledig tjänst utannonserad  just nu? Skicka in en spontanansökan så kontaktar vi dig om en lämplig tjänst blir aktuell. Vi sparar alla spontanansökningar i sex månader. Är du fortfarande intresserad av att arbeta hos oss efter den tiden kan du skicka in en ny ansökan.

  Vi sparar viss data för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Om du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta.

  Läs mer om hur vi hanterar cookies och personuppgifter

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!