Ett bolån som passar för just dig


När du bygger nytt hus med Movehome ska du känna trygghet med hela din ekonomi. Och veta att du får personlig rådgivning när det verkligen behövs. 

Amorteringsfritt i upp till 5 år

Nordea

Nordea erbjuder Movehomes kunder professionell rådgivning och hög tillgänglighet med bland annat digitala möten. Just nu finns det också möjlighet att bygga hus helt utan amortering i upp till 5 år. För information om bolån, kontakta Nordea på www.nordea.se.

Hos Nordea så får du svar av experter på byggnadskreditiv inom 24 timmar. Du kan lätt komma i kontakt med Nordeas rådgivare sex dagar i veckan mellan 07:00 – 20:00 via Nordeas rådgivning online. Nordea finns också representerat nära dig genom sina över 200 lokala kontor.

Vad kan Nordea göra för dig som kund?

  • Tillgång till expertrådgivare
  • Tillgänglighet 6 dagar i veckan
  • Lånelöfte direkt
  • Förmånlig slutfinansiering
  • Svar på mail inom 24 timmar
  • Amorteringsfritt i upp till 5 år.

Läs mer och ansök om lånelöfte

Nära samarbete med lokala banker

Om du så önskar förmedlar vi kontakt med en lokal bankperson som är insatt i finansiering av nyproducerade hus. Då får du snabbt svar på hur mycket du kan låna och råd som gör det enklare, tryggare och förmånligare för dig som bolånekund. Samlar du dina bankaffärer hos samma bank får du ofta möjlighet att ta del av en rad olika förmåner. Ditt nya hus kan på det sättet bli ett första steg mot en genomgång av hela din ekonomi.

De flesta banker har ett önskemål om en kontantinsats på minst 15 % men det är alltid hushållets återbetalningsförmåga som avgör hur högt lånelöfte som blir aktuellt. Hur stort amorteringsbeloppet blir bestäms av bolånets storlek i förhållande till fastighetens värde samt hushållets inkomst. Det skärpta amorteringskravet gäller alla nya lån som tas från och med den 1 mars 2018 och betyder att bankerna även tar hänsyn till hur stor skulden är i förhållande till din inkomst.

Läs några av de vanligaste frågorna med svar