Forma och bygg hus online med hustillverkare Movehome - få pris direkt!

Vi gör det riktigt enkelt att bygga villa. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 800 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi när du ska bygga hus.

Hemma hos

"Vi är först och främst glada över att vi valde Movehome, vi har verkligen fått ett gediget hus med bra kvalitet."

Amanda & Dennis

 

Möt våra familjer

Garanterat sund boendemiljö

Vi tillbringar mycket tid i våra hus och då är det extra viktigt att vi mår bra där. Nu är alla våra husmodeller märkta enligt Miljömärkningen Svanen. Så oavsett vilken modell du väljer så kommer ditt nya hus ha en garanterat sund boendemiljö, fri från hälsofarliga kemikalier. Visst känns det bra i magen!

Läs mer