Connecta med oss

Tillsammans med vårt systervarumärke Trivselhus är vi på Movehome en del av skogskoncernen Södra. Engagemang och drivkraft hos våra medarbetare driver oss framåt!

Vill du utvecklas tillsammans med oss? Bli först med att få information om lediga tjänster. Öka chansen för en bra matchning genom att presentera dig själv och få en personlig kontakt hos oss. Connecta med oss

Jobba hos oss

Vi söker Kvalitetsansvarig

Vi är övertygade om att vi tillsammans med dig skapar det bästa upplägget för den här rollen. Som utgångspunkt blir ditt primära uppdrag att vara drivande i arbetet med att stötta vår fältorganisation och våra entreprenörer i tekniska frågor genom byggprocessen. Du kommer att ansvara för hanteringen av kund/reklamationsärenden och försäkringsskador där erfarenhetsåterföring kommer att vara en viktig del i din vardag.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 16 augusti 2020.

Läs mer om tjänsten


Vi på Movehome var allra först med att digitalisera husaffären och är nu ett av de största husvarumärkena i Sverige. Med vårt smarta verktyg Bygg online formar våra kunder enkelt sina hus på webben. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland och transporteras sedan till tomten där huset kommer på plats.

Att jobba hos oss innebär att du blir en viktig del i den processen. Med grundläggande värderingar som kvalitet, kunskap, kreativitet och innovation jobbar vi framåt mot samma mål - nöjda kunder.

Connecta med oss