Jobba hos oss

Sök ett jobb spontant!

Finns det ingen ledig tjänst utannonserad på den här sidan just nu? Eller hittar du inte just den tjänsten som skulle passa dig bäst? Skicka in en spontanansökan så kontaktar vi dig om en lämplig tjänst blir aktuell. Vi sparar alla spontanansökningar i sex månader. Är du fortfarande intresserad av att arbeta hos oss efter den tiden kan du skicka in en ny ansökan. Skicka in din spontanansökan här

 

Vi på Movehome var allra först med att digitalisera husaffären och är nu ett av de tio största husvarumärkena i Sverige. Med vårt smarta verktyg Bygg online formar våra kunder enkelt sina hus på webben. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland och transporteras sedan till tomten där huset kommer på plats.

Att jobba hos oss innebär att du blir en viktig del i den processen. Vi erbjuder en bred palett av yrken till exempel som säljare eller byggledare, antingen vid vårt huvudkontor i Korsberga eller vid något av våra försäljningskontor runt om i landet. Med grundläggande värderingar som kvalitet, trygghet och hållbarhet jobbar vi framåt mot samma mål - nöjda kunder.