Jobba hos oss

Bli en del av vårt vinnande team!

Säljagenter

Vi söker säljare som vill bli en del av ett vinnande team på en tillväxtresa. Till olika delar av landet behövs nya stolta representanter för Movehome, det digitala varumärket där kunden formar sitt hus online på fem minuter! Vi är dessutom Sveriges enda Svanenmärkta småhusvarumärke. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som har försäljningsvana, är drivande, hungrig och nyfiken på nya utmaningar! Läs mer och sök tjänsten

 

Vi på Movehome var allra först med att digitalisera husaffären och är nu ett av de tio största husvarumärkena i Sverige. Med vårt smarta verktyg Bygg online formar våra kunder enkelt sina hus på webben. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland och transporteras sedan till tomten där huset kommer på plats.

Att jobba hos oss innebär att du blir en viktig del i den processen. Vi erbjuder en bred palett av yrken till exempel som säljare eller byggledare, antingen vid vårt huvudkontor i Korsberga eller vid något av våra försäljningskontor runt om i landet. Med grundläggande värderingar som kvalitet, trygghet och hållbarhet jobbar vi framåt mot samma mål - nöjda kunder.

Vill du bli en del av vårt gäng? Kontakta affärschef Anneli Johansson!