Connecta med oss

Tillsammans med vårt systervarumärke Trivselhus är vi på Movehome en del av skogskoncernen Södra. Engagemang och drivkraft hos våra medarbetare driver oss framåt!

Vill du utvecklas tillsammans med oss? Bli först med att få information om lediga tjänster. Öka chansen för en bra matchning genom att presentera dig själv och få en personlig kontakt hos oss. Connecta med oss

Jobba hos oss

Vi söker Mekaniker

Som mekaniker hos Trivselhus ansvarar du för dagligt underhåll på vår anläggning i Landsbro. Tillsammans med dina kollegor agerar du som stöttepelare för övriga medarbetare i produktionen och servar och reparerar de olika maskiner som dagligen används. Du agerar proaktivt i ditt arbete och planerar underhållsarbetet tillsammans med produktionsledningen för att säkerställa att den dagliga driften håller samma höga kvalitet som vårt varumärke är känt för.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 24 november 2020.

Läs mer om tjänsten


Vi på Movehome var allra först med att digitalisera husaffären och är nu ett av de största husvarumärkena i Sverige. Med vårt smarta verktyg Bygg online formar våra kunder enkelt sina hus på webben. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland och transporteras sedan till tomten där huset kommer på plats.

Att jobba hos oss innebär att du blir en viktig del i den processen. Med grundläggande värderingar som kvalitet, kunskap, kreativitet och innovation jobbar vi framåt mot samma mål - nöjda kunder.

Connecta med oss