Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  För tredje gången prisas Trivselhus/Movehome som Årets nollfelsaktör

  Trivselhus erhåller för tredje gången utmärkelsen Årets nollfelsaktör av GarBo, Nordens ledande leverantör av byggrelaterade försäkringar och rådgivningstjänster med mål att trygga byggprocessen och boendet för konsumenten. Priset erkänner Trivselhus som bäst på att leverera hus utan fel vid slutbesiktning.

  Det är femte året i rad som GarBo uppmärksammar initiativ som främjar högre kvalitet inom byggbranschen, och för tredje gången står alltså Trivselhus som vinnare. Utmärkelsen Årets nollfelsaktör tilldelas det husföretag som bäst lyckas leverera bostäder utan fel vid slutbesiktning. Trivselhus har även tagit emot utmärkelsen 2019 och 2021.

  Motiveringen lyder: Årets nollfelsaktör 2023 är ett husföretag som med stora valmöjligheter och hög kvalitet levererat flest hus med noll fel vid slutbesiktning. Med sina värdeord äkta, hållbart och gedigen kvalitet, visar de att det går att leverera hus med noll fel vid slutbesiktning utan att göra avkall på varken valfrihet eller kvalitet.

  – Vi är oerhört stolta och glada över att vi återigen får ta emot detta pris, säger Jonas Regnander, VD Trivselhus. För oss står kunden alltid i centrum och vi strävar ständigt efter att bygga hus utan fel. GarBos utmärkelse visar att vi lyckas väl i våra ansträngningar. Detta pris innebär dock inte att vi nöjer oss. Vi kommer tillsammans med våra medarbetare och samarbetspartners fortsätta jobba för att hålla en hög kvalitet och leverera hus utan fel.

  – Att kunna leverera ett hus utan fel till kunden som förmodligen har gjort sin allra viktigaste affär i livet är oerhört tillfredsställande, säger Mikael R Olsson, affärschef för varumärkena Trivselhus och Movehome. Så nu blir det tårta nästa vecka för alla medarbetare. Att vinna en gång är fantastiskt, men att vinna tre gånger på fem år – det är en bragd!

  Boka möte med en säljare där du vill bygga hus

  Går du i byggtankar? Då finns vi på plats på en ort nära dig för att hjälpa dig när du vill bygga hus. Vi kan träffas på ett av våra många lokal kontor. Eller varför inte boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Självklart kan vi även träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga.

  Hitta en säljare nära dig

  1.2.3 så funkar det!

  1. Du formar

  På movehome.se finns vårt smarta verktyg Bygg online. Där formar du ditt hus enkelt och kikar runt i alla rum i 360ᐤ. Pris får du direkt. När du är nöjd med ditt hus tar du kontakt med oss med ett klick, så sköter vi resten.

  2. Vi bygger

  Om du väljer totalentreprenad tar vi fullt ansvar för byggnationen. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland. De transporteras sedan till din tomt där vi reser huset. Därefter tar våra kunniga hantverkare över och slutför alla detaljer på plats.

  3. Du flyttar in

  Nu kan du flytta in i ditt nya hem! Ett smart hus där varenda kvadratmeter tagits tillvara och det är enkelt att leva. Ett ärligt och härligt hus för ett friare liv. Välkommen hem till dig själv!

  Testa Bygg online