Bygga hus i Växjö?

Movehome Växjö

Kronobergsgatan 2
352 33 Växjö

 

Går du i byggtankar? Då finns vi tillgängliga centralt på Kronobergsgatan i Växjö för att hjälpa dig vidare! Kontakta i första hand Emma om du har tänkt att bygga i Tingsryd, Lessebo, Uppvidinge eller Växjö kommun. Och Madeleine om du är mest intresserad av att bygga i Alvesta, Ljungby, Markaryd eller Älmhult kommun. Slå gärna en signal innan eftersom vi inte alltid är inne. Eller boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Vi kan även träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. I Vetlanda har vi möjlighet att visa populära MOVE #105 - hör av dig vid intresse! Tills vi ses kan du passa på att uppleva en virtuell husvisning via vår AR-app där du i realtid kan se huset på din tomt och uppleva hur utsikten blir från olika fönster.

Emma Stjernberg

Säljare

Tel 0760-28 98 08
SMS 0760-28 98 08

emma.stjernberg@movehome.se

Madelaine Wiberg Ackerot

Säljare

Tel 0725-56 69 69
SMS 0725-56 69 69

madelaine.wibergackerot@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta oss om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 800 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online