1-planshus


1-plansvillorna från Movehome är arkitektritade med smarta planlösningar och effektivt använda kvadratmetrar. Du väljer mellan olika modeller som du kan forma som du vill med till exempel olika fasader och materialval både inne och ute. Flera av husen är byggda i vinkel eller har någon indragning i fasaden för att det ska vara enkelt att skapa en fin, solig och vindskyddad uteplats med tydlig kontakt mellan inne och ute.

På insidan är husen rymliga och luftiga på liten totalyta. Köksö eller bardisk gör det lätt att umgås i köket. De flesta hus har extra allrum i anslutning till barnrummen, perfekt för ett separat tv- eller lekrum. Och barnsovrummen har plats för både lek och läxläsning. Dessutom har all hus minst en klädkammare, där det även går att förvara lite större grejer.

I Bygg online formar du ditt 1-planshus på några minuter, och priset ser du direkt!

Till följd av översyn av våra husmodeller reserverar vi oss för att foton eventuellt inte överensstämmer med husritning.

HOME #501

1-planshus | 101 kvm | 5 rum
Pris från 1 832 000 kr med totalentreprenad eller från 898 000 kr för materialleverans

Det lilla huset för den stora familjen! Kompakt men ändå med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Huset passar perfekt som fritidshus eller för paret som behöver utrymme för arbete, hobby eller barn och barnbarn på besök.


Starta Bygg online för att forma ditt HOME #501 - se pris direkt!

Ta en rundtur i huset direkt i din webbläsare. Ta en rundtur i huset direkt i din webbläsare.

HOME #502

1-planshus | 121 kvm | 5 rum
Pris från 2 074 000 kr med totalentreprenad eller från 1 013 000 kr för materialleverans

Smart planerad vinkelvilla där kök och vardagsrum samsas i ett stort härligt rum där flera fönster ger fint ljusinsläpp. Forma barnens egen oas i vinkeldelen. Vardagslyx med walk-in-closet för föräldrarna. Ett kompakt hem med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv!


Starta Bygg online för att forma ditt HOME #502 - se pris direkt!

Ta en rundtur i huset direkt i din webbläsare. Ta en rundtur i huset direkt i din webbläsare.

MOVE #103

1-planshus | 125 kvm | 3-4 sovrum
Pris från 2 171 000 kr med totalentreprenad eller från 1 119 000 kr för materialleverans

Ett rakt hus med entré på gaveln. Ljus och öppen planlösning där köket har en trevlig bardisk och kontakt med både allrum och matplats. Allrummet förvandlas enkelt till ett fjärde sovrum genom tillvalet Extra rum. Föräldrarna har egen wc/dusch.


Starta Bygg online för att forma ditt MOVE #103 - se pris direkt!

MOVE #104

1-planshus | 129 kvm | 3-4 sovrum
Pris från 2 252 000 kr med totalentreprenad eller från 1 168 000 kr för materialleverans

Ett utmärkt hus för den lite större barnfamiljen. Öppen planlösning där vardagsrum/matplats är hela 9,3 meter långt och har fint glasparti mot uteplatsen. Allrummet är bra placerat i vinkeldelen och ett fjärde sovrum formas enkelt av en del av allrummet genom tillvalet Extra rum.


Starta Bygg online för att forma ditt MOVE #104 - se pris direkt!

MOVE #105

1-planshus | 153 kvm | 4 sovrum
Pris från 2 616 000 kr med totalentreprenad eller från 1 337 000 kr för materialleverans

Ett härligt familjehus med föräldradel och barndel. Föräldrarna får eget badrum och klädkammare. I barndelen finns tre rymliga sovrum samt allrum. Mittemellan finns köket med stor matplats för både familj och vänner. Upplev MOVE #105 i vår nya app för villavisning i AR!


Starta Bygg online för att forma ditt MOVE #105 - se pris direkt!

Ta en rundtur i huset direkt i din webbläsare. Ta en rundtur i huset direkt i din webbläsare.

MOVE #106

1-planshus | 153 kvm | 4 sovrum
Pris från 2 565 000 kr med totalentreprenad eller från 1 306 000 kr för materialleverans

Smart enplanshus med föräldradel och barndel. I barndelen finns allrum och tre rymliga sovrum. Föräldrarna får eget badrum och klädkammare. Köket ligger mittemellan och har stor matplats för både familj och vänner. Exteriör med modernt pulpettak och liggande träpanel.


Starta Bygg online för att forma ditt MOVE #106 - se pris direkt!