Vad kostar det att bo i nytt hus?

Höstkampanj

Valfria tillval i Bygg online för 50 000 kronor!

Kampanjen gäller vid nyteckning av entreprenadkontrakt för ett hus från Movehome. Beloppet räknar din säljare av manuellt från summan på er sammanställning i Bygg online. Om ni gör tillval för lägre totalbelopp än 50 000 kronor avräknas det belopp som era tillval motsvarar.

Kampanjen är tidsbegränsad och gäller vid tecknande av entreprenadkontrakt enligt leveransdeklaration 18.1 senast 31 oktober 2018. Läs mer om kampanjen här!


Månadskostnaden för ditt Movehome beror på flera olika parametrar. En del av dessa kan du påverka, som vilken hustyp du väljer. Andra är utanför vår makt, till exempel vilket pris du betalar för tomten eller hur stor egen ekonomisk insats du kan eller vill göra.

Offerten från Movehome är en del i hela produktionskostnaden av ditt nya hus. När du kontaktar vår säljare får du därför även en produktionskostnadskalkyl som beskriver samtliga kostnader, även de kostnader du har för tomt, mark, avgifter, bygglov och lån. Du får ett komplett pris och kan se direkt vad det kostar att bygga hus med Movehome och vad det kommer att kosta för er att bo i ett helt nytt hus.

Här kan du läsa om en familj och vad deras månadskostnad för ett nytt hus blev när de valde Movehome.

MOVE #201 Maria & Mikael

Maria och Mikael har bott tillsammans i en hyreslägenhet några år. När de fick reda på att de skulle bli föräldrar bestämde de sig för att flytta till hus. De tänkte först köpa ett gammalt, men när de började leta och räkna kom de fram till att det var bättre för dem att bygga ett nytt Movehome. Maria och Mikael valde MOVE #201 eftersom de vill ha ett hus med minst två sovrum och möjlighet att inreda övervåningen när familjen växer. De valde till en praktisk duschhörna, en personlig ytterdörr i kulör och en cool turkos kulör på köksluckan. Maria och Mikael hittade också en fin tomt som de snabbt bestämde sig för, den var plan och lätt att bygga på så inga oväntade kostnader för markarbete tillkom.

Maria & Mikaels månadskostnad 8 800,-    
Se hela räkneexemplet här