Karlstad - MOVE #402

Skogsbruksvägen 7, Karlstad. Föranmälan önskas

Nytt visningshus

Välkommen på visning av MOVE #402, ett sluttningshus där entrén är placerad på andra våningsplanet. Från köket leder fönsterdörr ut till balkong. Fin öppenhet mellan vardagsrum och matplats. På entréplan finns även ett sovrum och wc/dusch. I sluttningsplanet finns 3 sovrum, allrum och klädvård. Från allrum fönsterdörr ut till terrass/trädgård. Plåttak ger exteriören ett modernt uttryck. Huset är inrett och möblerat i samarbete med inredningsstylist Johanna Pilfalk.

Till salu

Vårt visningshus är till salu. Kontakta oss för mer information!

Välkommen på visning

Du är alltid välkommen att besöka huset utöver de ordinarie visningstiderna. Kontakta oss så bokar vi en privat visning när det passar dig. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för information och nyheter från Movehome.

Byggklara tomter till salu

Vi har flera lediga, byggklara tomter till salu på området vid Edsgatan. Läs mer här

Trygga visningar 

Ett besök i ett visningshus är det bästa sättet att uppleva vad Movehome står för. Ni är välkomna på visning till detta fina hus både om ni är intresserade av att köpa huset eller om ni själva ska bygga nytt och vill uppleva Movehome i verkligheten.

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att minska risken för smittspridning av covid-19 och anpassar våra visningar för att ni ska känna er trygga. Vi begränsar antalet personer som befinner sig inomhus och vi uppmanar våra gäster att vara noggranna med att hålla avstånd till övriga personer på visningen. Våra visningshus är naturligtvis nystädade inför visningen. Våra säljare på plats är symptomfria och vi ber att ni bara besöker visningen om ni inte har några förkylnings- eller influensasymptom. 


Kontakta säljare   Mer om huset

Fakta

Inv. area totalt: 161 kvm
Inv. area entréplan: 83 kvm varav öppning i bjälklag 3,5 kvm
Inv. area sluttningsplan: 78 kvm
BOA: 153 kvm
BYA: 111 kvm (inkl balkong)
Taklutning: 14°/27°
Byggnadshöjd: 4,8 m
Antal sovrum: 4
Arkitekt: Jessica Nilsson

Visningstider

Enligt överenskommelse

Övriga visningar

Luleå - MOVE #201

Besök vårt visningshus i Luleå. MOVE #201 är ett 1,5-planshus med öppen och luftig planlösning. Bra kök med köksö och plats för rymlig matplats. Välkommen att boka visning när det passar dig!

Skogsmyrgatan 36, Luleå. Föranmälan önskas

Enligt överenskommelse

Läs mer

Munkedal - MOVE #205

Välkommen att uppleva Movehome på plats. MOVE #205 är ett 1,5-planshus med en boarea på 165 kvm och totalt 4 sovrum. Huset är till salu!

Färlevfjordsvägen 59, Munkedal. Föranmälan önskas

Enligt överenskommelse

Läs mer

Norrköping - HOME #601

Välkommen på visning av HOME #601. Ett 1,5-planshus med öppen planlösning och praktisk avskild entré. Vindsplanet inreder du direkt eller senare. Huset är nu sålt men det finns möjlighet att boka privat visning!

Lotstorpsvägen 14, Norrköping

Enligt överenskommelse

Läs mer

Partille - MOVE #302

Välkommen till visning av vår tvåplansvilla MOVE #302. Modellen har en  rymlig och ljus planlösning på 145 kvm och med 4 sovrum. Entrén är välplanerad och med genomsikt ut i trädgården.

Enskiftesvägen 3, Partille

Enligt överenskommelse

Läs mer

Digital visning HOME #601

Välkommen på digital villavisning av HOME #601. Ett klimatsmart 1,5-planshus med öppen planlösning. I huset matchas miljömärkta material med begagnade möbler och solceller!

Digital visning

Enligt överenskommelse

Läs mer

Digital visning MOVE #103

Välkommen på digital villavisning av MOVE #103. Ett rakt hus med entrén på gaveln och fina möjligheter till uteplatser på flera sidor av huset tack vare allrummets placering och flera fönsterdörrar.

Digital visning

Enligt överenskommelse

Läs mer

Digital visning MOVE #202

Välkommen på digital villavisning av MOVE #202. Ett rymligt vinkelhus med tre sovrum redan på entréplan och ryggåstak i vardagsrummet. Familjen har valt att inreda vindsvåningen senare.

Digital visning

Enligt överenskommelse

Läs mer

Digital visning MOVE #302

Välkommen på digital villavisning av MOVE #302. En tvåplansvilla med välplanerad entré och genomsikt ut i trädgården. Vardagsrum med fina hörnfönster intill kök med dörr till uteplatsen.

Digital visning

Enligt överenskommelse

Läs mer

Digital visning MOVE #303

Välkommen på digital villavisning av MOVE #303. En tvåplansvilla med charmig exteriör och bra planlösning. Kök-vardagsrum-arbetsrum i ljus och rymlig vinkel mot trädgården och fönster i tre väderstreck. 

Digital visning

Enligt överenskommelse

Läs mer

App för AR

Movehome gillar ny teknik och tar villavisningen ytterligare ett steg in i framtiden. Vår app ger dig en helt ny unik möjlighet att förstå ditt nya hem redan innan det är byggt - direkt i din iPhone eller iPad!

Nedladdning i AppStore

Enligt överenskommelse

Läs mer