Stockholm, Haninge - HOME #601

Palanders Väg 2B, Vega

Välkommen till vårt visningshus -  HOME #601! Ett klimatsmart hus med finurliga lösningar där vi matchar miljömärkta material med begagnade möbler och solceller.

Entrén ligger avskild, men i övrigt har huset en öppen planlösning.  På entréplanet finns möjlighet att välja till ett extra rum. Då kan du flytta in med den lilla familjen och inreda vindsplanet senare. Eller så inreder du vindsplanet direkt och får ytterligare tre rum som kan användas som sovrum, lekrum eller kanske gamerrum? Dessutom två klädkammare, ett gemensamt allrum/samvarorum och en smart liten arbetshörna. Detta är huset att växa i och som kan anpassas efter behov. Total boarea vid inrett vindsplan 149 kvm.

Visningshuset har byggts med material godkända enligt Svanens högt ställda krav. På taket sitter dessutom högeffektiva solceller som är bra både för miljö och plånbok. Och i stället för att köpa in helt nya möbler har vi köpt begagnade möbler från privatpersoner via Blocket. Att återanvända istället för att köpa nytt är klimatsmart och något vi vill uppmuntra!

Trygga visningar 

Ett besök i ett visningshus är det bästa sättet att uppleva vad Movehome står för. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att minska risken för smittspridning av covid-19 och anpassar våra visningar för att ni ska känna er trygga.

Vi begränsar antalet personer som befinner sig inomhus och vi uppmanar våra gäster att vara noggranna med att hålla avstånd till övriga personer på visningen. Våra visningshus är naturligtvis nystädade inför visningen. Våra säljare på plats är symptomfria och vi ber att ni bara besöker visningen om ni inte har några förkylnings- eller influensasymptom. Ni är alltid välkomna att besöka huset utöver de ordinarie visningstiderna. Kontakta oss så bokar vi en privat visning efter överenskommelse.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för information om visningstider och andra nyheter.

Kika in på en digital visning

Kontakta säljare   Mer om huset

Fakta

Inv. area: 157 kvm
Inv. area entréplan: 87 kvm
Inv. area vindsplan: 70 kvm, varav öppning i bjälklag 3,5 kvm
BOA: 149 kvm
BYA: 100 kvm
Byggnadshöjd: 3,5 m
Taklutning: 45°
Antal sovrum: 2-7
Arkitekt: Jessica Nilsson

Visningstider

Enligt överenskommelse

Övriga visningar

Digital visning HOME #601

Välkommen på digital villavisning av vårt visningshus HOME #601. Ett klimatsmart 1,5-planshus med öppen planlösning. I huset matchar vi miljömärkta material med begagnade möbler och solceller!

Digital visning

Enligt överenskommelse

Läs mer

Digital visning MOVE #103

Välkommen på digital villavisning av MOVE #103. Ett rakt hus med entrén på gaveln och fina möjligheter till uteplatser på flera sidor av huset tack vare allrummets placering och flera fönsterdörrar.

Digital visning

Enligt överenskommelse

Läs mer

Digital visning MOVE #202

Välkommen på digital villavisning av MOVE #202. Ett rymligt vinkelhus med tre sovrum redan på entréplan och ryggåstak i vardagsrummet. Familjen har valt att inreda vindsvåningen senare.

Digital visning

Enligt överenskommelse

Läs mer

Digital visning MOVE #302

Välkommen på digital villavisning av MOVE #302. En tvåplansvilla med välplanerad entré och genomsikt ut i trädgården. Vardagsrum med fina hörnfönster intill kök med dörr till uteplatsen.

Digital visning

Enligt överenskommelse

Läs mer

Digital visning MOVE #303

Välkommen på digital villavisning av MOVE #303. En tvåplansvilla med charmig exteriör och bra planlösning. Kök-vardagsrum-arbetsrum i ljus och rymlig vinkel mot trädgården och fönster i tre väderstreck. 

Digital visning

Enligt överenskommelse

Läs mer

Karlstad - MOVE #402

Välkommen till visning av MOVE #402, ett sluttningshus med entrén placerad på andra våningsplanet. Totalt 4 sovrum, 3 i sluttningsplanet och 1 på entréplanet. Huset är också till salu.

Skogsbruksvägen 7, Karlstad

Enligt överenskommelse

Läs mer

Luleå - MOVE #201

Välkommen till vårt visningshus i Luleå, ett MOVE #201! Ett 1,5-planshus med öppen och luftig planlösning. Bra kök med köksö och plats för rymlig matplats.

Skogsmyrgatan 36, Luleå

Enligt överenskommelse

Läs mer

Munkedal - MOVE #205

Välkommen att uppleva Movehome på plats. MOVE #205 är ett 1,5-planshus med en boarea på 165 kvm och totalt 4 sovrum. Huset är till salu!

Färklevfjordsvägen 59, Munkedal

Enligt överenskommelse

Läs mer

Partille - MOVE #302

Välkommen till visning av vår tvåplansvilla MOVE #302. Modellen har en  rymlig och ljus planlösning på 145 kvm och med 4 sovrum. Entrén är välplanerad och med genomsikt ut i trädgården.

Enskiftesvägen 3, Partille

Enligt överenskommelse

Läs mer

Stockholm, Ingarö - MOVE #307

Välkommen till ett nybyggt Movehome. MOVE #307 är ett 2-planshus med en boarea på 200 kvm och totalt 4 sovrum. Huset är till salu!

Gamla Fågelviksvägen 6, Ingarö

Enligt överenskommelse

Läs mer

Vetlanda - MOVE #105

Välkommen till MOVE #105! En härlig familjevilla i ett plan, där köket ligget centralt med stor matplats för både familj och vänner. Vårt visningshus är nu sålt, men du har fortfarande möjlighet att komma på visning!

Himlabackarna, Fjärilsvägen 2, Vetlanda

Enligt överenskommelse

Läs mer

App för AR

Movehome gillar ny teknik och tar villavisningen ytterligare ett steg in i framtiden. Vår app ger dig en helt ny unik möjlighet att förstå ditt nya hem redan innan det är byggt - direkt i din iPhone eller iPad!

Nedladdning i AppStore

Enligt överenskommelse

Läs mer