Stockholm, Haninge - HOME #601

Palanders Väg 2B, Vega

Välkommen till vårt visningshus -  HOME #601! Ett klimatsmart hus med finurliga lösningar där vi matchar miljömärkta material med begagnade möbler och solceller.

Entrén ligger avskild, men i övrigt har huset en öppen planlösning.  På entréplanet finns möjlighet att välja till ett extra rum. Då kan du flytta in med den lilla familjen och inreda vindsplanet senare. Eller så inreder du vindsplanet direkt och får ytterligare tre rum som kan användas som sovrum, lekrum eller kanske gamerrum? Dessutom två klädkammare, ett gemensamt allrum/samvarorum och en smart liten arbetshörna. Detta är huset att växa i och som kan anpassas efter behov. Total boarea vid inrett vindsplan 149 kvm.

Visningshuset har byggts med material godkända enligt Svanens högt ställda krav. På taket sitter dessutom högeffektiva solceller som är bra både för miljö och plånbok. Och i stället för att köpa in helt nya möbler har vi köpt begagnade möbler från privatpersoner via Blocket. Att återanvända istället för att köpa nytt är klimatsmart och något vi vill uppmuntra!

Vi stödjer Friends!

För varje familj som besöker våra visningar skänker vi 50 kr till Friends arbete mot mobbing.

Upplev fler hus på visningen genom våra VR-glasögon! 

Du är alltid välkommen att besöka huset utöver de ordinarie visningstiderna. Kontakta oss så visar vi huset efter överenskommelse. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för information om visningstider och andra nyheter.

Kontakta säljare   Mer om huset

Fakta

Inv. area: 157 kvm
Inv. area entréplan: 87 kvm
Inv. area vindsplan: 70 kvm, varav öppning i bjälklag 3,5 kvm
BOA: 149 kvm
BYA: 100 kvm
Byggnadshöjd: 3,5 m
Taklutning: 45°
Antal sovrum: 2-7
Arkitekt: Jessica Nilsson

Visningstider

Enligt överenskommelse

Övriga visningar

Luleå - MOVE #201

Välkommen till vårt visningshus i Luleå, ett MOVE #201! Ett 1,5-planshus med öppen och luftig planlösning. Bra kök med köksö och plats för rymlig matplats.

Skogsmyrgatan 36, Luleå

Enligt överenskommelse

Läs mer

Partille - MOVE #302

Välkommen till visning av vår tvåplansvilla MOVE #302. Modellen har en  rymlig och ljus planlösning på 145 kvm och med 4 sovrum. Entrén är välplanerad och med genomsikt ut i trädgården.

Enskiftesvägen 3, Partille

Enligt överenskommelse

Läs mer

Vetlanda - MOVE #105

Välkommen till MOVE #105! En härlig familjevilla i ett plan, där köket ligget centralt med stor matplats för både familj och vänner. Vårt visningshus är nu sålt, men du har fortfarande möjlighet att komma på visning!

Himlabackarna, Fjärilsvägen 2, Vetlanda

Enligt överenskommelse

Läs mer

App för AR

Movehome gillar ny teknik och tar villavisningen ytterligare ett steg in i framtiden. Vår app ger dig en helt ny unik möjlighet att förstå ditt nya hem redan innan det är byggt - direkt i din iPhone eller iPad!

Nedladdning i AppStore

Enligt överenskommelse

Läs mer