Stockholm, Haninge - HOME #601

Palanders Väg 2B, Vega

Välkommen till vårt nya visningshus -  HOME #601! Ett klimatsmart hus med finurliga lösningar där vi matchar miljömärkta material med begagnade möbler och solceller.

Entrén ligger avskild, men i övrigt har huset en öppen planlösning.  På entréplanet finns möjlighet att välja till ett extra rum. Då kan du flytta in med den lilla familjen och inreda vindsplanet senare. Eller så inreder du vindsplanet direkt och får ytterligare tre rum som kan användas som sovrum, lekrum eller kanske gamerrum? Dessutom två klädkammare, ett gemensamt allrum/samvarorum och en smart liten arbetshörna. Detta är huset att växa i och som kan anpassas efter behov. Total boarea vid inrett vindsplan 149 kvm.

Visningshuset har byggts med material godkända enligt Svanens högt ställda krav. På taket sitter dessutom högeffektiva solceller som är bra både för miljö och plånbok. Och i stället för att köpa in helt nya möbler har vi köpt begagnade möbler från privatpersoner via Blocket. Att återanvända istället för att köpa nytt är klimatsmart och något vi vill uppmuntra!

Vi stödjer Friends!

För varje familj som besöker våra visningar skänker vi 50 kr till Friends arbete mot mobbing.

På Ingarö har vi ytterligare ett visningshus - ett MOVE #307. Öppet för visning 17 nov kl 15-17.

Upplev fler hus på visningen genom våra VR-glasögon! 

För övriga visningstider är du varmt välkommen att kontakta vårt säljkontor i Stockholm. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för information om visningstider och andra nyheter.

Kontakta säljare   Mer om huset

Fakta

Inv. area: 157 kvm
Inv. area entréplan: 87 kvm
Inv. area vindsplan: 70 kvm, varav öppning i bjälklag 3,5 kvm
BOA: 149 kvm
BYA: 100 kvm
Byggnadshöjd: 3,5 m
Taklutning: 45°
Antal sovrum: 2-7
Arkitekt: Jessica Nilsson

Visningstider

Enligt överenskommelse

Övriga visningar

Halmstad - MOVE #201

MOVE #201 är ett klassiskt vinkelhus i 1,5 plan. Härligt vardagsrum i vinkeln och 2 rymliga sovrum redan på entréplan. Välkommen på visning!

Mariehemsvägen 10B, Halmstad

Enligt överenskommelse

Läs mer

Knivsta - MOVE #105

I Knivsta, ett par mil från Uppsala visar vi ett MOVE #105. En enplansvilla med 4 sovrum och boarea på 153 kvm. Matplats tillsammans med vardagsrum i öppen planlösning. Välkommen!

Marma 307, Knivsta

Enligt överenskommelse

Läs mer

Landvetter - MOVE #307

Välkommen till MOVE #307, en tvåplansvilla med klassiskt uttryck. 4-5 sovrum och en boarea på 200 kvadratmeter. Visningshuset är sålt, men du har fortfarande möjlighet att besöka huset.

Solbacken 32, Landvetter

Enligt överenskommelse

Läs mer

Luleå - MOVE #201

Välkommen till vårt visningshus i Luleå, ett MOVE #201! Ett 1,5-planshus med öppen och luftig planlösning. Bra kök med köksö och plats för rymlig matplats.

Skogsmyrgatan 36, Luleå

Enligt överenskommelse

Läs mer

Partille - MOVE #302

Välkommen till visning av vår tvåplansvilla MOVE #302. Modellen har en  rymlig och ljus planlösning på 145 kvm och med 4 sovrum. Entrén är välplanerad och med genomsikt ut i trädgården.

Enskiftesvägen 3, Partille

Enligt överenskommelse

Läs mer

Stockholm, Ingarö - MOVE #307

Välkommen till vårt populära tvåplanshus MOVE #307 på Ingarö! Klassiskt hus med generös entré, stora ytor och fyra sovrum på överplan. Huset är nu till salu!

Fågelviksvägen 95, Ingarö

Enligt överenskommelse

Läs mer

Vetlanda - MOVE #105

Välkommen till visning av MOVE #105 i Vetlanda! En härlig familjevilla i ett plan med föräldradel och barndel. Mittemellan finns köket med stor matplats för både familj och vänner.

Himlabackarna, Fjärilsvägen 2, Vetlanda. Skyltat från Kolvägen.

Enligt överenskommelse

Läs mer

Västervik - MOVE #303

MOVE #303 är en tvåplansvilla med charmig exteriör och bra planlösning. Stor entré med plats för möbler och förvaring. Total boarea 168 kvm. Välkommen på visning!

Didrikslundsgatan 9, Västervik

Enligt överenskommelse

Läs mer

App för AR

Movehome gillar ny teknik och tar villavisningen ytterligare ett steg in i framtiden. Vår app ger dig en helt ny unik möjlighet att förstå ditt nya hem redan innan det är byggt - direkt i din iPhone eller iPad!

Nedladdning i AppStore

Enligt överenskommelse

Läs mer