Stockholm, Haninge - HOME #601

Palanders Väg 2B, Vega.

Välkommen till vårt visningshus -  HOME #601! Ett klimatsmart hus som har byggts med material godkända enligt Svanens högt ställda krav. På taket sitter dessutom högeffektiva solceller som är bra både för miljö och plånbok.

Entrén ligger avskild, men i övrigt har huset en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum på entréplan. När du bygger den här husmodellen kan du på entréplanet välja till ett extra rum. Då kan du flytta in med den lilla familjen och inreda vindsplanet senare. Eller så inreder du vindsplanet direkt och får ytterligare tre rum som kan användas som sovrum, lekrum eller kanske gamerrum? Dessutom två klädkammare, ett gemensamt allrum/samvarorum och en smart liten arbetshörna. Detta är huset att växa i och som kan anpassas efter behov. Total boarea vid inrett vindsplan 149 kvm. Vårt visningshus visas med inrett vindsplan.

Till salu!

Vårt visningshus är nu till salu! Mer information om huset och försäljningen finns på Mäklarringens hemsida. Huset visas söndagen den 20 september samt tisdagen den 22 september - anmälan till visning sker via mäklare!

Fakta

Inv. area: 157 kvm
Inv. area entréplan: 87 kvm
Inv. area vindsplan: 70 kvm, varav öppning i bjälklag 3,5 kvm
BOA: 149 kvm
BYA: 100 kvm
Byggnadshöjd: 3,5 m
Taklutning: 45°
Antal sovrum: 2-7
Arkitekt: Jessica Nilsson

Kontakt

Movehome Stockholm
08-54 54 15 40

Visningstider

Enligt överenskommelse

Övriga visningar

Tomtvisning Rödögården, Rödön

Rödögården, Rödön
Rödögården, Rödön

Lediga tomter med sjönära läge i vackert kulturlandskap nedanför Rödö kyrka. Här bygger du ditt nya boende. Välkommen på tomtvisning.

Rödögården, Rödön

Onsdag 30 sep 15:30-17:00

Tomtvisning Sjölyckan - Mariestad

Sjölyckan, Mariestad
Sjölyckan, Mariestad

Bygg ditt nya boende på Sjölyckan i Mariestad - ett sjönära, lugnt och barnvänligt område. Välkommen på tomtvisning 3 oktober.

Sjölyckan, Mariestad

Lördag 3 okt 11:00-13:00

Karlstad - MOVE #402

Välkommen till visning av MOVE #402, ett sluttningshus med entrén placerad på andra våningsplanet. Totalt 4 sovrum, 3 i sluttningsplanet och 1 på entréplanet. Huset är också till salu.

Skogsbruksvägen 7, Karlstad.

Enligt överenskommelse

Läs mer

Luleå - MOVE #201

Besök vårt visningshus i Luleå. MOVE #201 är ett 1,5-planshus med öppen och luftig planlösning. Bra kök med köksö och plats för rymlig matplats. Välkommen att boka visning när det passar dig!

Skogsmyrgatan 36, Luleå

Enligt överenskommelse

Läs mer

Munkedal - MOVE #205

Välkommen att uppleva Movehome på plats. MOVE #205 är ett 1,5-planshus med en boarea på 165 kvm och totalt 4 sovrum. Huset är till salu!

Färlevfjordsvägen 59, Munkedal.

Enligt överenskommelse

Läs mer

Partille - MOVE #302

Enskiftesvägen 3, Partille.
Enskiftesvägen 3, Partille.

Välkommen till visning av vår tvåplansvilla MOVE #302. Modellen har en  rymlig och ljus planlösning på 145 kvm och med 4 sovrum. Entrén är välplanerad och med genomsikt ut i trädgården.

Enskiftesvägen 3, Partille.

Söndag 8 nov 12:00-13:00

Digital visning HOME #601

Välkommen på digital villavisning av vårt visningshus HOME #601. Ett klimatsmart 1,5-planshus med öppen planlösning. I huset matchar vi miljömärkta material med begagnade möbler och solceller!

Digital visning

Enligt överenskommelse

Läs mer

Digital visning MOVE #103

Välkommen på digital villavisning av MOVE #103. Ett rakt hus med entrén på gaveln och fina möjligheter till uteplatser på flera sidor av huset tack vare allrummets placering och flera fönsterdörrar.

Digital visning

Enligt överenskommelse

Läs mer

Digital visning MOVE #202

Välkommen på digital villavisning av MOVE #202. Ett rymligt vinkelhus med tre sovrum redan på entréplan och ryggåstak i vardagsrummet. Familjen har valt att inreda vindsvåningen senare.

Digital visning

Enligt överenskommelse

Läs mer

Digital visning MOVE #302

Välkommen på digital villavisning av MOVE #302. En tvåplansvilla med välplanerad entré och genomsikt ut i trädgården. Vardagsrum med fina hörnfönster intill kök med dörr till uteplatsen.

Digital visning

Enligt överenskommelse

Läs mer

Digital visning MOVE #303

Välkommen på digital villavisning av MOVE #303. En tvåplansvilla med charmig exteriör och bra planlösning. Kök-vardagsrum-arbetsrum i ljus och rymlig vinkel mot trädgården och fönster i tre väderstreck. 

Digital visning

Enligt överenskommelse

Läs mer

App för AR

Movehome gillar ny teknik och tar villavisningen ytterligare ett steg in i framtiden. Vår app ger dig en helt ny unik möjlighet att förstå ditt nya hem redan innan det är byggt - direkt i din iPhone eller iPad!

Nedladdning i AppStore

Enligt överenskommelse

Läs mer