Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Centralt i Täby kyrkby

  På fin och lättbyggd tomt i lugnt, centralt läge finns nu möjlighet att bygga hus i Täby kyrkby. I kyrkbyn är det lätt att trivas och ni har nära till det mesta. Med bil eller Roslagsbanan tar ni er till Stockholms innerstad på 20-30 minuter, Täby centrum med all tänkbar service på cirka 10 minuter samt Kista och E4:an via norrortsleden.

  Förslag på husmodell

  På tomten bygger du till exempel MOVE #310, en härlig familjevilla i två plan. Ljust kök och vardagsrum i öppen planlösning där två fönsterdörrar i olika väderstreck ger härlig kontakt mellan ute och inne. På entréplanet finns ett arbetsrum som också passar som gästrum eller sovrum. På övre plan finns allrum, badrum och fyra sovrum. I det rymliga badrummet finns plats för både badkar och dusch. Huset har fin förvaring tack vare tre klädkammare och kapprum i entrén! Du kan självklart även välja en annan husmodell inom detaljplan.

  För mer information om tomtvisning, byggnation och priser i Stockholms län är du välkommen att kontakta Movehomes säljare Peo Lindholm.

  Loading...

  Fakta

  BostadstypFriliggande villa
  OmrådeTäby kyrkby
  Loading...

  Fakta

  BostadstypFriliggande villa
  OmrådeTäby kyrkby

  Kontaktperson

  Bilder
  Kika in på en visning
  Digital villavisning
  MOVE #303, digital visning
  Kika in på en digital visning när det passar dig!

  1.2.3 så funkar det!

  1. Du formar

  På movehome.se finns vårt smarta verktyg Bygg online. Där formar du ditt hus enkelt och kikar runt i alla rum i 360ᐤ. Pris får du direkt. När du är nöjd med ditt hus tar du kontakt med oss med ett klick, så sköter vi resten.

  2. Vi bygger

  Om du väljer totalentreprenad tar vi fullt ansvar för byggnationen. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland. De transporteras sedan till din tomt där vi reser huset. Därefter tar våra kunniga hantverkare över och slutför alla detaljer på plats.

  3. Du flyttar in

  Nu kan du flytta in i ditt nya hem! Ett smart hus där varenda kvadratmeter tagits tillvara och det är enkelt att leva. Ett ärligt och härligt hus för ett friare liv. Välkommen hem till dig själv!

  Testa Bygg online

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!