Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online
  movehome ledig tomt skovde

  Stor naturnära tomt med närhet till sjö

  Nu finns möjlighet att bygga ditt drömhus på stor tomt i utkanten av den pittoreska byn Böja. Här bor du med fin utsikt och naturen inpå knuten på enskilt läge men ändå med möjlighet att ta del av den levande bygemenskapen.

  Anslutning för kommunalt VA, el och fiber finns på den drygt 6000 kvm stora fastigheten med högt läge invid en lågtrafikerad asfaltbelagd väg. Promenadavstånd till barnvänlig badplats med långgrund sandbotten och klart vatten. I skiftet mellan jordbrukslandskap och milsvida skogar ligger denna skogsbacke idag bevuxen med ståtliga furor som utgör ca 100 kubikmeter i virkesförråd.

  Ett förhandsbesked för bygglov av bostadshus och garage finns.  Tomtpris: 550 000 kr eller bud (anslutningsavgifter tillkommer).

  Mer om området & tomten

  Källsjön Vristulven har tydlig vildmarkskaraktär med skogbevuxna stränder och mängder med vikar och öar där äventyren väntar. Vintertid åker långfärdsskridskorna på och skidutflykten kan börja strax utanför dörren. Storlommen, lärkfalken och fiskgjusen häckar här och havsörnen är flitig besökare. Längs omgivningarnas tysta skogsstigar växer svamp och bär i säsong.

  Med tjugo minuters resväg till både Skövde (Volvos motorfabrik och Skaraborgs sjukhus) och Mariestad (Volvos nya batterifabrik) finns arbetstillfällen i närområdet. Tätorten Timmersdala med affär, bilverkstad, mindre industrier, skola 1-6 och förskola ligger bara minuter bort.

  Vill ni veta mer?

  Kontakta Trivselhus säljare Christian Filipsson för personlig visning och mer information om möjligheterna med tomten, våra husmodeller och hur det går till att bygga hus med Trivselhus.

  Loading...

  Fakta

  BostadstypFriliggande villa
  Fastigh.betckn.Skövde Böja 17:1
  Tomtstorlekcirka 6000 kvm
  Loading...

  Fakta

  BostadstypFriliggande villa
  Fastigh.betckn.Skövde Böja 17:1
  Tomtstorlekcirka 6000 kvm

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!