Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Havskattsvägen 2

  Tomten på Havskattssvägen 2 i Grebbestads och Tanumsstrands nya bostadsområde passar både för permanent boende och fritidsboende. Priset inkluderar VA-anslutning till tomtgräns. Maximal byggyta 125 kvm plus garage på 50 kvm.

  På tomten bygger du valfri husmodell från Movehome inom detaljplan. Du kan också välja att bygga en husmodell från vårt systervarumärke Trivselhus.

  Loading...

  Fakta

  Max byggyta125 kvm
  Tomtarea1053 kvm
  Loading...

  Fakta

  Max byggyta125 kvm
  Tomtarea1053 kvm

  Kontaktperson

  Camilla Dahlberg Larsson

  Säljare

  Bilder
  lediga tomter i grebbestad - movehome
  movehome tomter till salu grebbestad

  Missa inga nyheter!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du information så snart vi har en visning av ett visningshus eller en tomt. Du håller dig också uppdaterad på andra nyheter från oss, till exempel tomter till salu eller när vi kommer med nya produkter. Nyhetsbrevet är kostnadsfritt och du kan när som helst avregistrera dig!

  Prenumerera

  Smarta husmodeller för ett friare liv

  Movehome är smarta hus där varenda kvadratmeter har tagits tillvara och det är enkelt att leva och umgås. Inga kompromisser med design och kvalitet. Förnuftiga material och effektiva energilösningar. Ärliga och härliga hus för ett friare liv. Forma enkelt någon av våra arkitektritade husmodeller till ditt personliga hem i vårt digitala verktyg Bygg online. Och priset, både för val och totalt, visas direkt. Så det är bara att börja forma.

  Kika närmare på våra husmodeller

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!