Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Ledig tomt i Täby

  Bygg nytt tvåplanshus på attraktiv tomt i Täby Kyrkby. Här bor du på utmärkt läge med promenadavstånd till Täby Kyrkbys centrum, Byleskolan och Vikingavallens idrottsplats.

  Förslag på husmodell

  På tomten bygger du MOVE #309, ett tvåplanshus med fem sovrum. Kök, matplats och vardagsrum i vinkel med två fönsterdörrar ut mot trädgården. Trappan är placerad en bit in i huset vilket öppnar upp för en naturlig koppling mellan kök och entré. Dessutom utnyttjas utrymmet under och intill trappan till förvaring. Praktiskt arbetsrum på entréplan som även kan användas som sovrum.

  För mer information om tomtvisning, byggnation och priser är du välkommen att kontakta Movehomes säljare Peo Lindholm.

  Loading...

  Fakta

  BostadstypFriliggande villa
  Tomtarea900 kvm
  Loading...

  Fakta

  BostadstypFriliggande villa
  Tomtarea900 kvm

  Kontaktperson

  Peo Lindholm

  Säljare

  Bilder

  1.2.3 så funkar det!

  1. Du formar

  På movehome.se finns vårt smarta verktyg Bygg online. Där formar du ditt hus enkelt och kikar runt i alla rum i 360ᐤ. Pris får du direkt. När du är nöjd med ditt hus tar du kontakt med oss med ett klick, så sköter vi resten.

  2. Vi bygger

  Om du väljer totalentreprenad tar vi fullt ansvar för byggnationen. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland. De transporteras sedan till din tomt där vi reser huset. Därefter tar våra kunniga hantverkare över och slutför alla detaljer på plats.

  3. Du flyttar in

  Nu kan du flytta in i ditt nya hem! Ett smart hus där varenda kvadratmeter tagits tillvara och det är enkelt att leva. Ett ärligt och härligt hus för ett friare liv. Välkommen hem till dig själv!

  Testa Bygg online

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!