Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Tips till dig som letar tomt

  Vår tomtbank är alltid fylld av lediga villatomter, både tomter vi förmedlar och egna tomtområden. Här delar vi med oss av våra bästa tips på hur du kan göra för att hitta tomter på fler sätt.

  tomter-till-salu_nykoping-bergshammar-jagbacken_movehome

  Kika i Movehomes tomtbank

  Movehome har en välfylld tomtbank, både tomter vi förmedlar och våra egna tomtområden. Här kan du söka på lediga tomter i den del av landet där du vill bygga ditt drömhus.

  bygga hus inspiration movehome

  Få information om lediga tomter från Movehome

  Självklart ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev så skickar vi dig information så snart vi publicerar information om en ny tomt. Du kan avregistrera dig när du vill om du inte vill ha fler utskick.

  trivselhus logo

  Besök Trivselhus hemsida

  Vårt systervarumärke Trivselhus har också många tomter i sin tomtbank. Ofta är det möjligt att bygga både ett Movehome eller ett Trivselhus. Så du kan välja den husmodell som passar dig och din familj bäst.

  bygga hus inspiration movehome

  Berätta för dina vänner och bekanta att du letar efter en tomt. Använd gärna sociala medier för att sprida nyheten att du vill hitta en tomt att bygga hus på – det går snabbt att nå många på ett enkelt sätt.

  För att få köpa en kommunal villatomt måste du vara registrerad i tomtkön i den kommun där du tänker bygga ditt nya hus. Besök kommunens hemsida för mer information.

  Besök någon av alla de handelsplatser för tomter som finns på internet, till exempel Hemnet, Booli, Ledigatomter med mera. På de flesta kan du göra en intresseanmälan så att du får information via e-post när tomter som matchar dina önskemål publiceras.

  Besök de områden där du är intresserad av att bo och där du vill hitta en tomt. Ta kontakt med markägaren och fråga om det finns mark som kan styckas av och köpas loss. Markägaren hittar du genom att kontakta stadsbyggnadskontoret.

  Låt oss berätta mer om möjligheterna med Movehome

  Skriv din fråga och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Välj byggkommun

  Behöver du hjälp?

  Vi guidar dig!