Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online
  Tillbaka till nyheter
  20 januari, 2022

  Ny husmodell från Movehome!

  Nu kan du forma nya 2-planshuset MOVE #309 i Bygg online! När du format klart kan du kika runt i alla rum i 360ᐤ – en perfekt digital villavisning!

  MOVE #309 är ett yteffektivt 2-planshus med hela fem sovrum. Trappan är placerad en bit in i huset vilket öppnar upp för en naturlig koppling mellan kök och entré. Dessutom utnyttjas utrymmet under och intill trappan till förvaring. Exteriören har liggande träpanel och får ett klassiskt uttryck genom tillvalet spröjs.

  Smarta husmodeller för ett friare liv

  Movehome är smarta hus där varenda kvadratmeter har tagits tillvara och det är enkelt att leva och umgås. Inga kompromisser med design och kvalitet. Förnuftiga material och effektiva energilösningar. Ärliga och härliga hus för ett friare liv. Forma enkelt någon av våra arkitektritade husmodeller till ditt personliga hem i vårt digitala verktyg Bygg online. Och priset, både för val och totalt, visas direkt. Så det är bara att börja forma.

  Kika närmare på våra husmodeller

  Vi sparar viss data för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Om du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta.

  Läs mer om hur vi hanterar cookies och personuppgifter