Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Ny husmodell från Movehome!

  Välkommen MOVE #206 – en vacker villa i klassisk stil med förhöjt väggliv och takkupa.  Ett sovrum på entréplanet gör det möjligt att inreda vindsplanet senare. Kök och vardagsrum i öppen lösning.  En våning upp ligger ytterligare tre sovrum, badrum med plats för både dusch och badkar, samt en stor klädkammare. Välj till en härlig balkong med utgång från allrummet. Husets raka form gör att det passar med såväl långsida som gavel mot gatan.

  Forma nya 1,5-planshuset MOVE #206 i Bygg online! När du format klart kan du kika runt i alla rum i 360ᐤ – en perfekt digital villavisning!

  Smarta husmodeller för ett friare liv

  Movehome är smarta hus där varenda kvadratmeter har tagits tillvara och det är enkelt att leva och umgås. Inga kompromisser med design och kvalitet. Förnuftiga material och effektiva energilösningar. Ärliga och härliga hus för ett friare liv. Forma enkelt någon av våra arkitektritade husmodeller till ditt personliga hem i vårt digitala verktyg Bygg online. Och priset, både för val och totalt, visas direkt. Så det är bara att börja forma.

  Kika närmare på våra husmodeller

  Vi sparar viss data för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Om du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta.

  Läs mer om hur vi hanterar cookies och personuppgifter