Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Ny husmodell från Movehome!

  Nu kan du forma nya 1-planshuset MOVE #108 i Bygg online! När du format klart kan du kika runt i alla rum i 360ᐤ – en perfekt digital villavisning!

  MOVE #108 är en smart planerad vinkelvilla med fem sovrum! Kök och vardagsrum samsas i ett stort härligt rum, där flera fönster ger fint ljusinsläpp. Med tillvalet ryggåstak får rummet ännu mer rymd. Uteplatsen når du både från vardagsrum och allrum.

  I vinkeldelen finns plats att forma barnens egen oas! Här finns flera rum som passar som sovrum intill en öppen yta – som kanske blir barnens egen favoritplats för lek, gaming och TV? Varför inte inreda ett av rummen som hemmakontor? Huset har gott om plats för förvaring med sin stora klädkammare och i entrén finns möjlighet till egna förvaringslösningar.

  Smarta husmodeller för ett friare liv

  Movehome är smarta hus där varenda kvadratmeter har tagits tillvara och det är enkelt att leva och umgås. Inga kompromisser med design och kvalitet. Förnuftiga material och effektiva energilösningar. Ärliga och härliga hus för ett friare liv. Forma enkelt någon av våra arkitektritade husmodeller till ditt personliga hem i vårt digitala verktyg Bygg online. Och priset, både för val och totalt, visas direkt. Så det är bara att börja forma.

  Kika närmare på våra husmodeller

  Vi sparar viss data för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Om du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta.

  Läs mer om hur vi hanterar cookies och personuppgifter