Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Välkommen MOVE #102

  Nu välkomnar vi MOVE #102! Ett nytt enplanshus som även passar som fritidshus! Ljus och öppen planlösning där köket har en trevlig köksö, fönsterdörr och kontakt med både vardagsrum och matplats. En del av vardagsrummet kan enkelt omformas till ett tredje sovrum och en extra klädkammare genom tillvalet Extra rum.

  Beställ vår nya huskatalog!

  Movehomes nya huskatalog sammanfattar allt du behöver veta när du vill bygga hus med Movehome! Kika närmare på husmodeller, hemma hos och härlig inredningsinspiration!

  1.2.3 så funkar det!

  1. Du formar

  På movehome.se finns vårt smarta verktyg Bygg online. Där formar du ditt hus enkelt och kikar runt i alla rum i 360ᐤ. Pris får du direkt. När du är nöjd med ditt hus tar du kontakt med oss med ett klick, så sköter vi resten.

  2. Vi bygger

  Om du väljer totalentreprenad tar vi fullt ansvar för byggnationen. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland. De transporteras sedan till din tomt där vi reser huset. Därefter tar våra kunniga hantverkare över och slutför alla detaljer på plats.

  3. Du flyttar in

  Nu kan du flytta in i ditt nya hem! Ett smart hus där varenda kvadratmeter tagits tillvara och det är enkelt att leva. Ett ärligt och härligt hus för ett friare liv. Välkommen hem till dig själv!

  Testa Bygg online