Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online
  Tillbaka till nyheter
  20 oktober, 2021

  Nu sänker vi priset och lanserar nya Bygg online!

  Vi har omformat Movehomes erbjudande för att passa ännu fler familjer – med mer frihet att välja. I nya Bygg online är du mer delaktig och ser direkt vad du får! Forma huset och kika runt i alla rum i 360ᐤ!

  Movehome var först när vi för snart 10 år sedan lanserade det digitala verktyget Bygg online. Nu lyfter vi vår digitala huskonfigurator till en ny nivå genom att använda realtidsrendering av miljöer i 360ᐤ. I stället för generella vyer av kök, badrum och vardagsrum kan du nu se exakt hur ditt hus kommer att se ut, både på utsidan och insidan, beroende på de val du gör. Nya Bygg online ger dig helt enkelt den perfekta digitala villavisningen av ditt nya hus. Vi har alltid sagt att vi gör det enkelt och roligt att bygga hus – och det gäller nu mer än någonsin. Kliv in i ditt nya hus och känn dig som hemma!

  Oftast är ett lågt pris viktigt. Det ger pengar över till annat, men kan även ge möjlighet till egna kreativa lösningar efter inflyttning. Eftersom alla familjer är olika har vi omarbetat innehållet i vårt erbjudande för att ge dig frihet att välja vad du tycker är värt att lägga pengar på från start och vad du kanske vill komplettera med senare. Det ger dig ett riktigt bra pris att utgå ifrån! Väljer du dessutom vår totalentreprenad vågar vi lova att det är riktigt enkelt att bygga hus!

  Vi sparar viss data för att ge dig den bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Om du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta.

  Läs mer om hur vi hanterar cookies och personuppgifter