Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online
  Tillbaka till nyheter
  5 oktober, 2022

  Movehome fyller 10 år

  Vi firar Movehomes 10-årsjubileum med en braskamin på köpet när du tecknar avtal för ett nytt hus senast 30 november 2022. Kaminen sparar lite på elräkningen samtidigt som den höjer mysfaktorn – välj din favoritkamin i Bygg online! Kontakta en säljare för att få veta mer!

  Sedan starten 2012 har vi byggt över 1 000 hus. Med Movehome som hustillverkare bygger du ditt eget hus med totalentreprenad. Ett nyckelfärdigt hus på riktigt. Prisvärt och med bra kvalitet!

  Smarta husmodeller för ett friare liv

  Movehome är smarta hus där varenda kvadratmeter har tagits tillvara och det är enkelt att leva och umgås. Inga kompromisser med design och kvalitet. Förnuftiga material och effektiva energilösningar. Ärliga och härliga hus för ett friare liv. Forma enkelt någon av våra arkitektritade husmodeller till ditt personliga hem i vårt digitala verktyg Bygg online. Och priset, både för val och totalt, visas direkt. Så det är bara att börja forma.

  Kika närmare på våra husmodeller

  1.2.3 så funkar det!

  1. Du formar

  På movehome.se finns vårt smarta verktyg Bygg online. Där formar du ditt hus enkelt och kikar runt i alla rum i 360ᐤ. Pris får du direkt. När du är nöjd med ditt hus tar du kontakt med oss med ett klick, så sköter vi resten.

  2. Vi bygger

  Om du väljer totalentreprenad tar vi fullt ansvar för byggnationen. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland. De transporteras sedan till din tomt där vi reser huset. Därefter tar våra kunniga hantverkare över och slutför alla detaljer på plats.

  3. Du flyttar in

  Nu kan du flytta in i ditt nya hem! Ett smart hus där varenda kvadratmeter tagits tillvara och det är enkelt att leva. Ett ärligt och härligt hus för ett friare liv. Välkommen hem till dig själv!

  Testa Bygg online