Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Movehome satsar i norra Sverige och öppnar nytt kontor i Umeå

  Funderar du på att bygga nytt hus i Sveriges nordligaste delar? Nu öppnar vi nytt kontor i Umeå för att öka närheten till våra kunder. Välkommen till Norra Obbolavägen 89 där vi delar kontor med vårt systervarumärke Trivselhus. Här träffar du Zakaria som kan berätta mer om hur det går till att bygga hus steg-för-steg med Movehome. Självklart kan du också boka ett digitalt möte med Zakaria! Välkommen!

  Zakaria Chennoufi hälsas välkommen av Trivselhus/Movehomes VD Jonas Regnander

  Boka möte med en säljare där du vill bygga hus

  Går du i byggtankar? Då finns vi på plats på en ort nära dig för att hjälpa dig när du vill bygga hus. Vi kan träffas på ett av våra många lokal kontor. Eller varför inte boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Självklart kan vi även träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga.

  Hitta en säljare nära dig

  1.2.3 så funkar det!

  1. Du formar

  På movehome.se finns vårt smarta verktyg Bygg online. Där formar du ditt hus enkelt och kikar runt i alla rum i 360ᐤ. Pris får du direkt. När du är nöjd med ditt hus tar du kontakt med oss med ett klick, så sköter vi resten.

  2. Vi bygger

  Om du väljer totalentreprenad tar vi fullt ansvar för byggnationen. Husets delar tillverkas i vår fabrik i Småland. De transporteras sedan till din tomt där vi reser huset. Därefter tar våra kunniga hantverkare över och slutför alla detaljer på plats.

  3. Du flyttar in

  Nu kan du flytta in i ditt nya hem! Ett smart hus där varenda kvadratmeter tagits tillvara och det är enkelt att leva. Ett ärligt och härligt hus för ett friare liv. Välkommen hem till dig själv!

  Testa Bygg online