Movehome
Du använder en gammal webbläsare.
Vi rekommenderar att du byter till Google Chrome för att webbplatsen ska fungera bra.
logoBygg online

  Har du tillgång till villatomter?

  Har du tillgång till villatomter? Movehome blir då din perfekta partner för att bebygga tomterna och maximera värdet på din investering.

  Har du tillgång till villatomter?

  Movehome blir då din perfekta partner för att bebygga tomterna och maximera värdet på din investering

  Just nu erbjuder vi gratis bygglovshandlingar och kan leverera hus inom 15 veckor efter effektiviserat bygglov. Gäller vid köp av komplett materialleverans. Vi erbjuder även totalentreprenad vilket innebär 2-10 veckor längre leveranstid.

  Du betalar ingen handpenning. Generös betalningsplan och försäkringar och besiktningar ingår.

  Se priser och utbud av husmodeller i Bygg online.

  Vid köp av fler än tre hus kontakta affärschef Mikael R Olsson mikael.r.olsson@movehome.se eller telefon 0708-42 45 30.

  Välkommen!

  Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

  Movehome är ett varumärke som marknadsförs, säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största husleverantörer och en del i Svensk Husproduktion AB. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

  Vi gillar att förenkla saker, gärna genom att utmana gamla sanningar. Genom ny teknologi har vi gjort det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. På movehome.se hittar du vårt smarta verktyg Bygg online där du enkelt formar ditt hus. Dessutom får du priset direkt. Så det är bara att börja forma. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi resten. Sedan starten har vi byggt över 1000 hus. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem. Du formar huset. Vi bygger det. Du flyttar in. Enkelt är bara förnamnet.

  Testa Bygg online