Film & testimonial

Hur funkar det att forma sitt hus på fem minuter? Och vad säger människor som har testat oss? Här har vi samlat filmer om Movehome. Allt ifrån en instruktionsfilm till ett besök hemma hos en familj som byggt ett Movehome. Klicka och kolla.

Det 500:e huset ger pirr i magen

Movehome var allra först med att digitalisera husaffären och har på rekordtid etablerats bland de 10 största husvarumärkena i Sverige. Nyligen såldes det 500:e huset - till familjen Norberg i Sundsvall som fastnade för det populära vinkelhuset MOVE #104.

-  Efter att ha jämfört några olika leverantörer fastnade vi för den höga utgångsstandarden som Movehome erbjuder till ett bra pris, säger familjen Norberg. Sedan fick vi ett mycket bra bemötande av säljaren, vilket gjorde att vi kände oss trygga. Vi känner oss trygga med vårt val och har ett härligt pirr i magen inför framtiden!

Fotograf: Therese Ny

Första Svanenmärkta huset!

Nu är det på plats! Familjen Ekbergs MOVE #203 som också är landets första hus med Miljömärkningen Svanen inom kategorin stycketillverkade småhus. Hela familjen Ekberg med Sophia, Kim och deras två barn var på plats i slutet av april då deras hus restes. Att miljötänket är viktigt för familjen är uppenbart, då det genomsyrar deras vardag med allt från ekologisk mat till att använda miljövänliga produkter i hemmet.
Läs mer om Svanenmärkningen här

 

Elisabeth & Rickard

De hittade hem tillsammans med Movehome, här är deras berättelse om hur det gick till när de formade och vi byggde deras MOVE #303.
Läs reportaget här

Sofia & Martin

Här är deras berättelse om hur det gick till när de formade och vi byggde deras MOVE #204.
Läs reportaget här

Annika & Kristoffer

Här är deras berättelse om hur det gick till när de formade och vi byggde deras MOVE #105. 
Läs reportaget här


Så funkar det.

Att bygga hus har aldrig varit enklare. Så här går det till. Du formar. Vi bygger.

Reklamfilm del 1

Har du gått in och kollat på movehome.se än? Del 1 av 3 i Movehomes reklamkampanj.

Reklamfilm del 2

För att komma ihåg Movehome kan du tänka "flytta hem", fast på engelska då. Del 2 av 3 i Movehomes reklamkampanj.

Reklamfilm del 3

Va har du redan byggt klart huset, vad kostar det? Del 3 av 3 i Movehomes reklamkampanj.