Filmer

Hur funkar det att forma sitt hus på fem minuter? Och vad säger människor som har testat oss? Här har vi samlat filmer om Movehome. Allt ifrån en instruktionsfilm och reklamfilmer till filmade besök hemma hos familjer som har byggt ett Movehome. Klicka och kolla.

Amanda & Dennis

Amanda och Dennis tröttnade på att renovera och bestämde sig för att bygga nytt hus. De föll för MOVE #202, ett 1,5-planshus med öppen planlösning.

Hampus & Pernilla

När Hampus och Pernilla väntade sitt tredje barn blev deras radhus lite trångbott. De bestämde sig för att bygga nytt och hittade en vacker tomt nära naturen. De fastnade för enplanshuset MOVE #106. Titta in hos familjen!

Framtidens villavisning

Movehome gillar ny teknik och tar nu villavisningen ytterligare ett steg in i framtiden. Med de smarta Hololens-glasögonen ger vi dig en helt ny unik möjlighet att förstå ditt nya hem redan innan det är byggt. När du bär glasögonen projiceras huset framför dig som ett hologram. Du kan då virtuellt kliva in och gå runt i ett fullskaligt hus och uppleva det redan innan det byggs. Det ger en genuin känsla för husens proportioner.

Första Svanenmärkta huset!

Nu är det på plats! Familjen Ekbergs MOVE #203 som också är landets första hus med Miljömärkningen Svanen inom kategorin stycketillverkade småhus. Hela familjen Ekberg med Sophia, Kim och deras två barn var på plats i slutet av april då deras hus restes. Inspireras av familjen här

 

Elisabeth & Rickard

De hittade hem tillsammans med Movehome, här är deras berättelse om hur det gick till när de formade och vi byggde deras MOVE #303. Hälsa på hemma hos familjen

 

Sofia & Martin

Här är deras berättelse om hur det gick till när de formade och vi byggde deras MOVE #204. Kika in hos familjen

 


Så funkar det.

Att bygga hus har aldrig varit enklare. Så här går det till. Du formar. Vi bygger.

Reklamfilm del 1

Har du gått in och kollat på movehome.se än? Del 1 av 3 i Movehomes reklamkampanj.

Reklamfilm del 2

För att komma ihåg Movehome kan du tänka "flytta hem", fast på engelska då. Del 2 av 3 i Movehomes reklamkampanj.

Reklamfilm del 3

Va har du redan byggt klart huset, vad kostar det? Del 3 av 3 i Movehomes reklamkampanj.

Charmigt och nytt på samma gång

Amanda Bergström och Dennis Todor tröttnade på att renovera sitt gamla hus i Hallstahammar och bestämde sig för att bygga nytt.

– Det var perfekt för oss att kunna bygga på webben och få hjälp med de nödvändiga valen, säger Amanda.

Kika in hos familjen

Enkelt är bara förnamnet!

När Hampus och Pernilla väntade sitt tredje barn blev deras radhus lite trångbott. De bestämde sig för att bygga nytt och hittade en vacker tomt nära naturen. 

- Bygg online är ett väldigt bra verktyg. Vi såg alla möjligheter och husmodeller och fastnade för enplanshuset MOVE #106 som passar oss, säger Hampus.

Kika in hos familjen

Häng med på Lisa & Joakims husresa!

Här berättar vi om familjen Norberg/Gidlunds husresa. Joakim, Lisa och deras två döttrar knep vårt 500:e hus genom sitt val av populära MOVE #104, ett vinkelhus på 129 kvm perfekt för familjen. Följ deras husbygge i Sundsvall, steg för steg!

Följ familjens husbygge

Första Svanenmärkta huset!

Familjen Ekberg bygger landets första hus med Miljömärkningen Svanen inom kategorin stycketillverkade småhus. Att miljötänket är viktigt för familjen är uppenbart, då det genomsyrar deras vardag med allt från ekologisk mat till att använda miljövänliga produkter i hemmet.

Häng med på familjens resa

Bekymmersfritt byggande och boende

Möjligheten att bygga på webben och få pris direkt gjorde att Elisabeth och Rickard Krøtø valde Movehome. Och designen, planlösningen och funktionerna gör att de nu stormtrivs i sitt nya hus.

– I stället för att lägga massa tid och kraft på att renovera ett gammalt hus kan vi fokusera på sådant vi tycker är viktigt, säger Rickard.

Inspireras av familjen

Äntligen eget hus!

Efter att ha letat hus i nästan tre år tröttnade Sofia Eklund och Martin Ellboj och bestämde sig för att bygga nytt. Enkelheten, tryggheten och möjligheten att bygga själv på webben och få pris direkt gjorde att de valde Movehome. 

Hälsa på hemma hos familjen

Inspirerande, enkelt och tryggt hela vägen

För Annica Andersson och Kristoffer Arnberg var det inte självklart att bygga nytt hus. Men när de hittade Movehome ville och vågade de sätta igång.

– Det var enkelt och inspirerande att bygga på webben, och så kändes det tryggt att få pris direkt, säger Annica.

Kika in hos familjen