Filmer

Hur funkar det att forma sitt hus på fem minuter? Och vad säger människor som har testat oss? Här har vi samlat filmer om Movehome. Allt ifrån en instruktionsfilm och reklamfilmer till filmade besök hemma hos familjer som har byggt ett Movehome. Klicka och kolla.

Pernilla & Hampus

När Pernilla och Hampus väntade sitt tredje barn blev radhuset för trångt. Det smarta verktyget Bygg online och möjligheten att få pris direkt gjorde att de valde Movehome och husmodellen MOVE #106.

Amanda & Dennis

Amanda och Dennis tröttnade på att renovera och bestämde sig för att bygga nytt hus. De föll för MOVE #202, ett 1,5-planshus med öppen planlösning.

Framtidens villavisning

Movehome gillar ny teknik och tar nu villavisningen ytterligare ett steg in i framtiden. Med de smarta Hololens-glasögonen ger vi dig en helt ny unik möjlighet att förstå ditt nya hem redan innan det är byggt. När du bär glasögonen projiceras huset framför dig som ett hologram. Du kan då virtuellt kliva in och gå runt i ett fullskaligt hus och uppleva det redan innan det byggs. Det ger en genuin känsla för husens proportioner.

Elisabeth & Rickard

De hittade hem tillsammans med Movehome, här är deras berättelse om hur det gick till när de formade och vi byggde deras MOVE #303. Hälsa på hemma hos familjen

 

Sofia & Martin

Här är deras berättelse om hur det gick till när de formade och vi byggde deras MOVE #204. Kika in hos familjen

 


Så funkar det.

Att bygga hus har aldrig varit enklare. Så här går det till. Du formar. Vi bygger.

Reklamfilm del 1

Har du gått in och kollat på movehome.se än? Del 1 av 3 i Movehomes reklamkampanj.

Reklamfilm del 2

För att komma ihåg Movehome kan du tänka "flytta hem", fast på engelska då. Del 2 av 3 i Movehomes reklamkampanj.

Reklamfilm del 3

Va har du redan byggt klart huset, vad kostar det? Del 3 av 3 i Movehomes reklamkampanj.