Sluttningshus


Movehome erbjuder arkitektritade sluttningshus med entré i sluttningsplanet och ett med entré i det övre planet. Sluttningshus kallas ibland även sutteränghus och utnyttjar effektivt den sluttande tomtens möjligheter. Du väljer mellan två modeller som du kan forma som du vill med till exempel olika fasader och materialval både inne och ute. 

På insidan är husen rymliga och luftiga på liten totalyta. Husen har allrum i anslutning till barnrummen, perfekt för ett separat tv- eller lekrum. Och barnsovrummen har plats för både lek och läxläsning. Dessutom har båda husen en klädkammare, där det även går att förvara lite större grejer.

I Bygg online formar du ditt sluttningshus på några minuter, och priset ser du direkt!

MOVE #401

Sluttningshus | 163 kvm | 3 sovrum

Sluttningshus som passar tomt som sluttar mot gatan. Entré i det undre planet och där finns även barnens avdelning med två sovrum, wc/dusch och allrum. En trappa upp finns ett öppet kök/vardagsrum på hela 58 kvadratmeter, med fin kontakt med balkongen. 163 kvm och 3 sovrum.

Starta Bygg online för att forma ditt MOVE #401 - se pris direkt!

MOVE #402

Sluttningshus | 160 kvm | 4 sovrum

Sluttningsvilla med entré placerad på andra våningsplanet. Fin öppenhet
mellan matplatsen och vardagsrummet, där trappan står som en snygg möbel i mitten. Generöst ljusinsläpp. Flera rum har fönster som möts i hörn vilket förstärker känslan av rymd.160 kvm och 4 sovrum.

 

Starta Bygg online för att forma ditt MOVE #402 - se pris direkt!