Sluttningshus


Movehome erbjuder arkitektritade sluttningshus med entré i sluttningsplanet och ett med entré i det övre planet. Sluttningshus kallas ibland även sutteränghus och utnyttjar effektivt den sluttande tomtens möjligheter. Du väljer mellan två modeller som du kan forma som du vill med till exempel olika fasader och materialval både inne och ute. 

På insidan är husen rymliga och luftiga på liten totalyta. Husen har allrum i anslutning till barnrummen, perfekt för ett separat tv- eller lekrum. Och barnsovrummen har plats för både lek och läxläsning. Dessutom har båda husen en klädkammare, där det även går att förvara lite större grejer.

I Bygg online formar du ditt sluttningshus på några minuter, och priset ser du direkt!

Till följd av översyn av våra husmodeller reserverar vi oss för att foton eventuellt inte överensstämmer med husritning.

MOVE #401

Sluttningshus | 164 kvm | 3-4 sovrum
Pris från 3 159 000 kr med totalentreprenad eller från 1 400 000 kr för materialleverans

Den här villan passar tomter som sluttar mot gatan. Entrén ligger i det undre planet och får skydd av balkongen ovanför. På entréplanet finns barnens avdelning med två sovrum, wc/dusch och allrum.  En trappa upp ligger vardagsrum och kök, föräldrasovrum och badrum.


Starta Bygg online för att forma ditt MOVE #401 - se pris direkt!