Att välja väg


HOME är husmodeller ni formar på rekordtid i Bygg online tack vare färdiga SET där våra kunders favoritval av ytskikt, utrustning och material ingår redan från start. Genom att dessa husmodeller är så smart utformade sparar ni både pengar och tid!

Vi tycker att det ska vara enkelt att bygga nytt. Och tryggt. Därför har vi förenklat det som går att förenkla och erbjuder er flera olika vägar till ert nya hem. För oss är det viktigt att ge er möjlighet att påverka ekonomin. Det gör ni genom de val som formar huset, men även genom att välja den entreprenadform som bäst motsvarar hur stort eget ansvar ni vill ta.

Jämför gärna vårt erbjudande - vi lovar att du får mycket för pengarna

Begär offert


En av de största investeringarna i livet är att skaffa hus. Därför gäller det att vara extra noggrann när man jämför olika leverantörer, husmodeller och material. I Bygg online visar vi totalentreprenadpriser för HOME. Kontakta oss för en komplett offert för den entreprenadform som passar er bäst!

Jämför gärna vårt erbjudande med andra – vi lovar att du får mycket för pengarna. Testa vårt enkla formulär

Allt detta ingår i HOME vid totalentreprenad

 

 • Grund, betongplatta på mark med ingjuten golvvärme
 • Yttertak av gedigen råspont
 • Aluminiumklädda fönster
 • Alla väggar med dubbla skivor
 • 15 mm ekparkett i torra utrymmen
 • Kakel och klinker i wc/dusch
 • Fullutrustat kök med diskmaskin, micro, skåp i fullhöjd och köksö
 • Tvättmaskin och torktumlare
 • Smart home ready
 • Multimediacentral
 • Svanenmärkt hus
 • Provtryckning säkerställer låg energiförbrukning

Upplev mer av husmodellerna HOME

HOME #602

Med två rum som passar att använda som sovrum på entréplanet kan du välja att inreda vindsplanet senare. Eller flytta in med hela huset klart och då ha ytterligare tre rum och lika många klädkammare! Lägg märke till den rymliga entrén med klädkammare!

Läs mer

HOME #702

Perfekt tvåplanshus för den stora familjen. Den rymliga entrén har en klädkammare, lika lyxigt som att föräldrasovrummet har walk-in-closet! Överplanet har flera små rum som fritt kan användas för sovplatser, lek eller arbete.

Läs mer

HOME #502

Smart planerad vinkelvilla! Kök och vardagsrum samsas i ett stort härligt rum, där flera fönster ger fint ljusinsläpp. Kompakt hem med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Perfekt för barnfamiljen!!

Läs mer

HOME #501

Det lilla huset för den stora familjen! Kompakt men ändå med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Huset passar även perfekt som fritidshus eller paret som behöver utrymme för arbete och fritid.

Läs mer

HOME #601

Ett finurligt kameleonthus med härligt öppen planlösning och avskild praktisk entré. Genom möjligheten att välja till ett extra rum på entréplanet kan du flytta in och vänta med att inreda vindsplanet tills läget är rätt.

Läs mer

HOME #701

2-planshus med flexibel planlösning! Entréplanet har fina ljusinsläpp från flera håll. Välja att ha helt öppna ytor för kök och vardagsrum eller forma ett extra rum som tillval. 

Läs mer

Smarta husmodeller

Husmodellerna HOME är smart utformade för att ta till vara på varenda kvadratmeter. Med rum fria att använda som det passar er – tänk utanför boxen!

Läs mer

Forma interiör & exteriör

Med färdiga SET och kulörval formar ni ett personligt uttryck. Det sparar tid och pengar och er familj kan därför flytta in snabbare.

Läs mer

Välj entreprenadform

För husmodellerna HOME visas priset för totalentreprenad i Bygg online. Du har även möjlighet att köpa materialleverans och själv välja vem som ska genomföra byggnationen.

Läs mer

Fokusera på insidan

Alla familjer är olika och vi gillar tanken på ett aktivitetsbaserat boende. Hur använder ni varje rum för att forma en livsstil som passar hela familjen?

Läs mer

Huset & tomten

HOME erbjuder husmodeller med oändliga möjligheter. En smart utformning gör husen lätta att placera in på olika typer av tomter.

Läs mer

Upplev mer med VR och AR

Kika in i våra nya husmodeller HOME med VR och Google cardboard eller ladda ner vår AR-app och upplev några av husmodellerna MOVE.

Läs mer

Smart Home Ready

Alla hus från Movehome är Smart Home Ready som standard. Ett enkelt sätt att framtidssäkra ditt hem. Välj till paketet Smart Home för att öppna en värld av fler smarta möjligheter.

Läs mer

Vi formar hållbara hem

Vi bygger hållbara hem med kvalitet, funktion och effektiva lösningar som tar hänsyn till människa och miljö. Vi bygger lågenergihus med hållbara material där du är med och påverkar hela vägen.

Läs mer