Smarta husmodeller


Vår vision är att skapa hem som passar dig och din familjs liv. Alla familjer är olika och vi gillar tanken på ett mer aktivitetsbaserat boende! Varannan vecka är man kanske fler i familjen och det behövs fler rum, men hur används rummen de veckor färre personer lever i hemmet?

Husmodellerna HOME är smart utformade för att ta till vara på varenda kvadratmeter. Med många rum att fritt använda för att forma din familjs livsstil!

Forma på rekordtid


HOME är husmodellerna som formas på rekordtid i Bygg online. Våra kunders favoritval av ytskikt, utrustning och material ingår redan från start. Extra smart med HOME är att alla husmodeller enkelt går att placera in på olika typer av tomter.

Det finns flera olika husmodeller för att ni ska hitta den typ som passar just er livsstil och den tomt som ni ska bygga på. Det exteriöra uttrycket är modernt och enkelt. Genom era kulörval matchar huset även omgivningen. Hur insidan ska användas är upp till er – det finns oändliga möjligheter.

HOME #501


Det lilla huset för den stora familjen! Kompakt men ändå med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Huset passar perfekt som fritidshus eller för paret som behöver utrymme för arbete, hobby eller barn och barnbarn på besök.

Den smarta planlösningen har hela fyra rum för sängplatser eller aktiviteter samt plats för umgänge i en öppen del av huset. Vardagsrummet har trevligt ljusinsläpp med fönster placerade i hörn. Vrid på köksbordet för att duka upp till långbord och ha stort kalas!

Precis innanför ytterdörren finns en praktisk klädkammare som även rymmer barnvagnen eller golfbagen.

Forma ditt hus i Bygg online

HOME #502

Smart planerad vinkelvilla! Kök och vardagsrum samsas i ett stort härligt rum, där flera fönster ger fint ljusinsläpp vid matplatsen.

I vinkeldelen finns plats att forma barnens egen oas! Här finns rum som lämpar sig för sovrum intill en öppen yta – kanske blir det plats för lek, gaming, TV eller allt på samma gång? Vardagslyx med walk-in-closet till föräldrasovrummet!

Kompakt hem men ändå med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Huset passar perfekt för barnfamiljen som önskar bo på liten yta men där alla ändå har plats för egentid.

Forma ditt hus i Bygg online

HOME #601


Ett finurligt kameleonthus med härligt öppen planlösning och avskild praktisk entré. Genom möjligheten att välja till ett extra rum på entréplanet kan du flytta in med den lilla familjen och vänta med att inreda vindsplanet tills läget är rätt.

Eller flytta in med hela huset klart och då ha ytterligare tre rum, dubbla klädkammare och en gemensam yta för TV, lek eller arbete en trappa upp.

Väntar du med att inreda vindsplanet kan du själv forma en egen planlösning och kanske spara pengar genom att göra eget arbete.

Forma ditt hus i Bygg online

HOME #602


Villan som gärna växer! Med två rum som passar att använda som sovrum på entréplanet kan du välja att inreda vindsplanet senare. Eller flytta in med hela huset klart och då ha ytterligare tre rum och lika många klädkammare!

På vindsplanet finns gemensam yta för aktiviteter och praktisk arbetshörna.

Väntar du med att inreda vindsplanet kan du själv forma en egen planlösning och kanske spara pengar genom att göra eget arbete.

Lägg märke till den rymliga entrén med klädkammare där även barnvagn kan ställas in.


Forma ditt hus i Bygg online

HOME #701


2-planshus med flexibel planlösning! Den stora entrén har en klädkammare som även rymmer barnvagnen. Entréplanet har fina ljusinsläpp från flera håll och man kan välja att ha helt öppna ytor för kök och vardagsrum eller forma ett extra rum som tillval.

Även överplanet har fina ljusflöden i allrummet och en smart liten arbetshörna. Rummen kan fritt användas för sovplatser, lek eller arbete – eller kanske ett gamerrum?

Perfekt hus för den stora familjen som kanske varierar i storlek varannan vecka, eller behöver utrymme för att växa!

Forma ditt hus i Bygg online

HOME #702


2-planshus med många rum! Perfekt hus för den stora familjen som kanske varierar i storlek varannan vecka, eller behöver extra utrymme för hobbies.

Den rymliga entrén har en klädkammare, lika lyxigt som att föräldrasovrummet har walk-in-closet! Kök med köksö ligger i samma öppna rum som vardagsrummet, där kökets utformning ändå skapar fin rumskänsla. Flera fönster gör matplatsen ljus och härlig.

Överplanet har flera små rum som fritt kan användas för sovplatser, lek eller arbete – dessutom dubbla allrum med plats för både umgänge och aktiviteter!

Forma ditt hus i Bygg online

Ready, set, go!


1 Välj en husmodell

HOME är hus med smart utnyttjade kvadratmetrar. Dessutom lättplacerade på olika typer av tomter tack vare sin mindre byggnadsarea.

2 Välj exteriör och interiör i ert hus

Med färdiga SET och utvalda kulörer formar ni huset i er stil. Vi har fullutrustat huset men vi ger er även friheten att själva välja till detaljer som ger extra funktion i hemmet.

3 Välj vem som bygger

Vi visar totalentreprenadpriset i Bygg online. Ni har även möjlighet att välja materialleverans och själva välja vem som ska genomföra byggnationen. Er säljare hjälper till att ta fram en offert för det alternativ som passar er bäst.

Välj vem som bygger


Det ska vara enkelt att bygga hus, men det innebär också ett stort ansvar. Movehome erbjuder er att göra ett aktivt val av entreprenadform.

Entreprenadformen avgör hur ansvaret fördelas mellan parterna som är inblandade i byggnationen. Som kund hos Movehome väljer ni själva hur stort eget ansvar ni vill ta. Ni väljer om Movehome enbart ska leverera material eller en totalentreprenad. Ett aktivt val av entreprenadform ger er även möjlighet att påverka kostnadsnivån och möjliggör eget arbete om det passar er.

Ert val påverkas av flera faktorer, er egen kunskapsnivå, avtrycket i er plånbok och inte minst er tid för projektet. Oavsett vilken väg ni väljer guidar Movehome er genom hela processen. Genom våra säljare stöttar vi vid kontakter med myndigheter och entreprenörer.

Upplev mer av husmodellerna HOME

HOME #602

Med två rum som passar att använda som sovrum på entréplanet kan du välja att inreda vindsplanet senare. Eller flytta in med hela huset klart och då ha ytterligare tre rum och lika många klädkammare! Lägg märke till den rymliga entrén med klädkammare!

Läs mer

HOME #702

Perfekt tvåplanshus för den stora familjen. Den rymliga entrén har en klädkammare, lika lyxigt som att föräldrasovrummet har walk-in-closet! Överplanet har flera små rum som fritt kan användas för sovplatser, lek eller arbete.

Läs mer

HOME #502

Smart planerad vinkelvilla! Kök och vardagsrum samsas i ett stort härligt rum, där flera fönster ger fint ljusinsläpp. Kompakt hem med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Perfekt för barnfamiljen!!

Läs mer

HOME #501

Det lilla huset för den stora familjen! Kompakt men ändå med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Huset passar även perfekt som fritidshus eller paret som behöver utrymme för arbete och fritid.

Läs mer

HOME #601

Ett finurligt kameleonthus med härligt öppen planlösning och avskild praktisk entré. Genom möjligheten att välja till ett extra rum på entréplanet kan du flytta in och vänta med att inreda vindsplanet tills läget är rätt.

Läs mer

HOME #701

2-planshus med flexibel planlösning! Entréplanet har fina ljusinsläpp från flera håll. Välja att ha helt öppna ytor för kök och vardagsrum eller forma ett extra rum som tillval. 

Läs mer

Forma interiör & exteriör

Med färdiga SET och kulörval formar ni ett personligt uttryck. Det sparar tid och pengar och er familj kan därför flytta in snabbare.

Läs mer

Välj entreprenadform

För husmodellerna HOME visas priset för totalentreprenad i Bygg online. Du har även möjlighet att köpa materialleverans och själv välja vem som ska genomföra byggnationen.

Läs mer

Fokusera på insidan

Alla familjer är olika och vi gillar tanken på ett aktivitetsbaserat boende. Hur använder ni varje rum för att forma en livsstil som passar hela familjen?

Läs mer

Huset & tomten

HOME erbjuder husmodeller med oändliga möjligheter. En smart utformning gör husen lätta att placera in på olika typer av tomter.

Läs mer

Vad kostar det?

HOME är riktigt prisvärda hus som formas på rekordtid i Bygg online. Spara lite till genom ett aktivt val av vem som bygger huset.

Läs mer

Upplev mer med VR och AR

Kika in i våra nya husmodeller HOME med VR och Google cardboard eller ladda ner vår AR-app och upplev några av husmodellerna MOVE.

Läs mer

Smart Home Ready

Alla hus från Movehome är Smart Home Ready som standard. Ett enkelt sätt att framtidssäkra ditt hem. Välj till paketet Smart Home för att öppna en värld av fler smarta möjligheter.

Läs mer

Vi formar hållbara hem

Vi bygger hållbara hem med kvalitet, funktion och effektiva lösningar som tar hänsyn till människa och miljö. Vi bygger lågenergihus med hållbara material där du är med och påverkar hela vägen.

Läs mer