Ditt nya hem är Smart Home Ready


Alla har olika tankar om vad som gör ett hem smart. Därför är alla våra husmodeller Smart Home Ready som standard. Ett enkelt sätt att framtidssäkra ditt hem! Vårt sätt att skapa smarta hem börjar med ljusregleringen av taklampor. '

Vi har valt trådlös teknik baserad på Z-wave, som du själv kan programmera och bygga ut med produkter som är tillgängliga i de flesta större butiker. Elinstallationen görs dessutom på ett traditionellt sätt, helt utan fördyrande specialkablar i väggarna. Det kallar vi att framtidssäkra på riktigt.

Välj till ett grundpaket


Ditt nya hus är Smart Home Ready som standard. Dimmer för taklampor i allmänna utrymmen ingår och huset är föreberett för app-styrning av fasadbelysning.

Vill du ha lite mer hjälp att komma igång kan du välja till ett grundpaket (Smart Home) och kanske även dörrlås. En centralenhet som kan interagera med belysningen, dörrlåset, brandvarnare och värmepannan ger dig då möjlighet att med hjälp av din telefon eller surfplatta göra massor av smarta saker. Som gör det både tryggt och enkelt för hela familjen att leva i ert nya hem.

Du kommer snabbt igång eftersom vi förprogrammerat det mesta - du behöver bara ladda ner appen!

Detta ingår i Smart Home Ready

 • Dimmer för taklampor i allmänna utrymmen, förberedda för app-styrning
 • Förberett för app-styrning av fasadbelysning


Välj till grundpaket Smart Home

 • Centralenhet
 • Dimmer för taklampor i sovrummen
 • Av/På-styrning av bänkbelysningen i köket
 • 2 brandvarnare
 • 2 flyttbara vägguttagspluggar för till exempel fönsterlampor, kaffebryggare, strykjärn mm
 • Vid tillval av spotlights ingår även dimmer för badrummen
 • Energimätning
 • 7 förprogrammerade scenarier
 • 2-årigt supportavtal med leverantören Interaktiva Fastigheter

Upplev mer av husmodellerna HOME

HOME #501

Det lilla huset för den stora familjen! Kompakt men ändå med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Huset passar även perfekt som fritidshus eller paret som behöver utrymme för arbete och fritid.

Läs mer

HOME #601

Ett finurligt kameleonthus med härligt öppen planlösning och avskild praktisk entré. Genom möjligheten att välja till ett extra rum på entréplanet kan du flytta in och vänta med att inreda vindsplanet tills läget är rätt.

Läs mer

HOME #701

2-planshus med flexibel planlösning! Entréplanet har fina ljusinsläpp från flera håll. Välja att ha helt öppna ytor för kök och vardagsrum eller forma ett extra rum som tillval. 

Läs mer

Smarta husmodeller

Husmodellerna HOME är smart utformade för att ta till vara på varenda kvadratmeter. Med rum fria att använda som det passar er – tänk utanför boxen!

Läs mer

Forma interiör & exteriör

Med färdiga SET och kulörval formar ni ett personligt uttryck. Det sparar tid och pengar och er familj kan därför flytta in snabbare.

Läs mer

Välj entreprenadform

För husmodellerna HOME visas materialpriset i Bygg online. Du väljer sedan vem som ska genomföra byggnationen. Hur stort eget ansvar du vill ta påverkar priset.

Läs mer

Fokusera på insidan

Alla familjer är olika och vi gillar tanken på ett aktivitetsbaserat boende. Hur använder ni varje rum för att forma en livsstil som passar hela familjen?

Läs mer

Huset & tomten

HOME erbjuder tre husmodeller med oändliga möjligheter. En smart utformning gör husen lätta att placera in på olika typer av tomter.

Läs mer

Vad kostar det?

HOME är riktigt prisvärda hus som formas på rekordtid i Bygg online. Spara lite till genom ett aktivt val av vem som bygger huset.

Läs mer

Upplev mer med VR och AR

Kika in i våra nya husmodeller HOME med VR och Google cardboard eller ladda ner vår AR-app och upplev några av husmodellerna MOVE.

Läs mer

Vi formar hållbara hem

Vi bygger hållbara hem med kvalitet, funktion och effektiva lösningar som tar hänsyn till människa och miljö. Vi bygger lågenergihus med hållbara material där du är med och påverkar hela vägen.

Läs mer