Ditt nya hem är Smart Home Ready

 

Vad är egentligen ett smart hem? Ett hem där du med ett enda knapptryck kan släcka hela huset? Ett hem där du kan lura inbrottstjuven att du är hemma genom att slumpmässigt tända och släcka lampor? Ett hem där du kan hålla koll på energiförbrukningen och reglera temperaturen i huset? Eller sitter det smarta i säkerheten att brandvarnarna även tänder belysningen i hela huset så att familjen snabbt hittar ut om olyckan är framme?

Alla våra husmodeller är Smart Home Ready. Det innebär att de är utrustade med smarta belysnings-moduler för taklampor i vardagsrum, allrum, kök, matplats, entré samt fasadbelysning. Dessa kan styras via en app vilket kräver en separat styrenhet (ingår ej). Belysningsmodulerna är baserade på den trådlösa tekniken Z-wave, en ledande standard för smarta hem-styrning. Elinstallationen görs dessutom på ett traditionellt sätt, helt utan fördyrande specialkablar i väggarna. Det kallar vi att framtidssäkra på riktigt.

Välj till ett grundpaket

 

Vill du ha ett färdigt styrsystem dokumenterat, programmerat, installerat och klart vid inflyttning? Välj till grundpaketet Smart Home Connect! Då ingår en styrenhet som kan interagera med belysning, brandvarnare, värmepanna med mera. App-styrningen ger dig då möjlighet att via din telefon, surfplatta eller Google Home göra massor av smarta saker.

Systemet har stöd för exempelvis Z-wave, IP, Google Home, Philips Hue och Sonos. Genom att det är kompatibelt med prylar du kan köpa i de flesta större butiker, kan du enkelt utöka med styrning av musik, kameror, larm, gardiner, markiser och mycket mer.

Tack vare supportavtalet som ingår i tillvalet Smart Home Connect kan du få hjälp att lägga till prylar om du känner dig osäker. Så blir det tryggt och enkelt för hela familjen att leva i ert nya smarta hem.

 

Detta ingår i Smart Home Ready

 • Dimmer för taklampor i vardagsrum, allrum, kök, matplats och entré förberedda för app-styrning
 • Förberett för app-styrning (kräver en separat styrenhet ingår ej)


Välj till grundpaket Smart Home Connect

 • Styrenhet
 • App för iOS och Android
 • Dimmer för taklampor i allmänna utrymmen och sovrum
 • Av/På-styrning av bänkbelysningen i köket
 • Av/På-styrning av fasadbelysningen
 • 2 st brandvarnare
 • 2 st flyttbara vägguttagspluggar för till exempel fönsterlampor, kaffebryggare, strykjärn mm Vid tillval av spotlights ingår även dimmer för badrummen
 • Energimätning
 • Vid tillval av spotlights ingår även dimmer för badrummen
 • 7 förprogrammerade scenarier
 • 2-årigt supportavtal med leverantören Interaktiva Fastigheter

Upplev mer av husmodellerna HOME

HOME #602

Med två rum som passar att använda som sovrum på entréplanet kan du välja att inreda vindsplanet senare. Eller flytta in med hela huset klart och då ha ytterligare tre rum och lika många klädkammare! Lägg märke till den rymliga entrén med klädkammare!

Läs mer

HOME #702

Perfekt tvåplanshus för den stora familjen. Den rymliga entrén har en klädkammare, lika lyxigt som att föräldrasovrummet har walk-in-closet! Överplanet har flera små rum som fritt kan användas för sovplatser, lek eller arbete.

Läs mer

HOME #502

Smart planerad vinkelvilla! Kök och vardagsrum samsas i ett stort härligt rum, där flera fönster ger fint ljusinsläpp. Kompakt hem med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Perfekt för barnfamiljen!!

Läs mer

HOME #501

Det lilla huset för den stora familjen! Kompakt men ändå med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Huset passar även perfekt som fritidshus eller paret som behöver utrymme för arbete och fritid.

Läs mer

HOME #601

Ett finurligt kameleonthus med härligt öppen planlösning och avskild praktisk entré. Genom möjligheten att välja till ett extra rum på entréplanet kan du flytta in och vänta med att inreda vindsplanet tills läget är rätt.

Läs mer

HOME #701

2-planshus med flexibel planlösning! Entréplanet har fina ljusinsläpp från flera håll. Välja att ha helt öppna ytor för kök och vardagsrum eller forma ett extra rum som tillval. 

Läs mer

Smarta husmodeller

Husmodellerna HOME är smart utformade för att ta till vara på varenda kvadratmeter. Med rum fria att använda som det passar er – tänk utanför boxen!

Läs mer

Forma interiör & exteriör

Med färdiga SET och kulörval formar ni ett personligt uttryck. Det sparar tid och pengar och er familj kan därför flytta in snabbare.

Läs mer

Välj entreprenadform

För husmodellerna HOME visas priset för totalentreprenad i Bygg online. Du har även möjlighet att köpa materialleverans och själv välja vem som ska genomföra byggnationen.

Läs mer

Fokusera på insidan

Alla familjer är olika och vi gillar tanken på ett aktivitetsbaserat boende. Hur använder ni varje rum för att forma en livsstil som passar hela familjen?

Läs mer

Huset & tomten

HOME erbjuder husmodeller med oändliga möjligheter. En smart utformning gör husen lätta att placera in på olika typer av tomter.

Läs mer

Vad kostar det?

HOME är riktigt prisvärda hus som formas på rekordtid i Bygg online. Spara lite till genom ett aktivt val av vem som bygger huset.

Läs mer

Upplev mer med VR och AR

Kika in i våra nya husmodeller HOME med VR och Google cardboard eller ladda ner vår AR-app och upplev några av husmodellerna MOVE.

Läs mer

Vi formar hållbara hem

Vi bygger hållbara hem med kvalitet, funktion och effektiva lösningar som tar hänsyn till människa och miljö. Vi bygger lågenergihus med hållbara material där du är med och påverkar hela vägen.

Läs mer