HOME #701- Tvåplanshus med flexibel planlösning!


Den stora entrén har en klädkammare som även rymmer barnvagnen. Entréplanet har fina ljusinsläpp från flera håll och man kan välja att ha helt öppna ytor för kök och vardagsrum eller forma ett extra rum som tillval.

Även överplanet har fina ljusflöden i allrummet och en smart liten arbetshörna. Rummen kan fritt användas för sovplatser, lek eller arbete – eller kanske ett gamerrum? Perfekt hus för den stora familjen som kanske varierar i storlek varannan vecka, eller behöver utrymme för att växa!


Forma ditt hus i Bygg online

Rymlig entré


Den stora entrén har en klädkammare som även rymmer barnvagnen. Bra förvaring sparar tid och skapar lugn! Välj till praktisk klinker i hallen, flera olika färger som tillval i Bygg online.

Låt familjen ta plats


Välj att ha helt öppna ytor för kök och vardagsrum. Eller forma ett extra rum som tillval för att passa just din familjs livsstil.

Fullutrustat kök


En praktisk köksö ingår som standard. Perfekt samlingsställe vid frukosten. Eller varför inte duka upp för fest när familj och vänner samlas?

Fönsterdörr mot trädgården


Smart planlösning ger utgångar åt flera håll. Genom att vända och vrida på huset hittar man sköna sollägen för uteplatsen, en perfekt yta för lek eller skuggplatsen för varma sommardagar.

Fina ljusinsläpp


Huset har fina ljusinsläpp från flera håll. Ett extra plus är att alla husmodeller HOME har aluminiumklädda fönster som standard. Underhållsfritt alltså!

Kakel & klinker


Praktiskt med kakel och klinker på väggar och tak i wc/dusch/klädvård. Tvättmaskin och torktumlare ingår som standard. Välj till duschhörna och kommod i Bygg online.

Arbeta med utsikt


Varför inte forma en liten arbetshörna med härlig utsikt?

Hur vill du använda husets rum?


Rummen på överplan kan användas fritt för sovplatser, lek eller arbete. Eller varför inte ett gamerrum? Använd rummen för att forma din familjs livsstil.

Växer familjen?


Husmodellerna Home är smart utformade för att ta tillvara på varenda kvadratmeter. Kanske behöver den stora familjen ännu fler sovrum - här finns plats att bygga ett till i framtiden.

Sovrum för alla


När vi letar boende tänker vi ofta att antalet rum ska svara mot hur många personer vi är i familjen. Men behöver alla ett eget sovrum? Med ett samsovningsrum finns plats för andra aktiviteter – tänk utanför boxen!

Kakel & klinker


Praktiskt med kakel och klinker på väggar och tak i wc/dusch/klädvård. Tvättmaskin och torktumlare ingår som standard. Välj till duschhörna och kommod i Bygg online.

HOME #701 - perfekt tvåplanshus för den stora familjen eller den växande familjen

Fakta


Invändig area: 147 kvm 

Invändig area entréplan: 73 kvm
Invändig area vindsplan: 73 kvm, varav öppning i bjälklag 3,3 kvm
BOA: 146 kvm
BYA: 86 kvm
Byggnadshöjd 5,9 m
Taklutning: 23°
Antal rum: 6-7, varav 5 lämpar sig för sovrum
Arkitekt: Jessica Nilsson


Forma ditt hus i Bygg online

Kika in i huset


En bit kartong och din smartphone. Det är allt som behövs för att gå på villavisning. Perfekt för oss som gillar enkla men smarta lösningar!

Google cardboard är en enkel låda i kartong med inbyggda glasögon. Stoppa i din smartphone i lådan så får du en komplett VR-utrustning och kan gå runt inne i huset och uppleva husets rymd och proportioner på ett nytt sätt. Vi erbjuder därför dig som går i husbyggartankar ett par glasögon när du besöker våra visningshus eller säljkontor.

Har du inga VR-glasögon kan du ändå kika in i huset.

Upplev mer av husmodellerna HOME

HOME #602

Med två rum som passar att använda som sovrum på entréplanet kan du välja att inreda vindsplanet senare. Eller flytta in med hela huset klart och då ha ytterligare tre rum och lika många klädkammare! Lägg märke till den rymliga entrén med klädkammare!

Läs mer

HOME #702

Perfekt tvåplanshus för den stora familjen. Den rymliga entrén har en klädkammare, lika lyxigt som att föräldrasovrummet har walk-in-closet! Överplanet har flera små rum som fritt kan användas för sovplatser, lek eller arbete.

Läs mer

HOME #502

Smart planerad vinkelvilla! Kök och vardagsrum samsas i ett stort härligt rum, där flera fönster ger fint ljusinsläpp. Kompakt hem med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Perfekt för barnfamiljen!!

Läs mer

HOME #501

Det lilla huset för den stora familjen! Kompakt men ändå med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Huset passar även perfekt som fritidshus eller paret som behöver utrymme för arbete och fritid.

Läs mer

HOME #601

Ett finurligt kameleonthus med härligt öppen planlösning och avskild praktisk entré. Genom möjligheten att välja till ett extra rum på entréplanet kan du flytta in och vänta med att inreda vindsplanet tills läget är rätt.

Läs mer

Smarta husmodeller

Husmodellerna HOME är smart utformade för att ta till vara på varenda kvadratmeter. Med rum fria att använda som det passar er – tänk utanför boxen!

Läs mer

Forma interiör & exteriör

Med färdiga SET och kulörval formar ni ett personligt uttryck. Det sparar tid och pengar och er familj kan därför flytta in snabbare.

Läs mer

Välj entreprenadform

För husmodellerna HOME visas priset för totalentreprenad i Bygg online. Du har även möjlighet att köpa materialleverans och själv välja vem som ska genomföra byggnationen.

Läs mer

Fokusera på insidan

Alla familjer är olika och vi gillar tanken på ett aktivitetsbaserat boende. Hur använder ni varje rum för att forma en livsstil som passar hela familjen?

Läs mer

Huset & tomten

HOME erbjuder husmodeller med oändliga möjligheter. En smart utformning gör husen lätta att placera in på olika typer av tomter.

Läs mer

Vad kostar det?

HOME är riktigt prisvärda hus som formas på rekordtid i Bygg online. Spara lite till genom ett aktivt val av vem som bygger huset.

Läs mer

Upplev mer med VR och AR

Kika in i våra nya husmodeller HOME med VR och Google cardboard eller ladda ner vår AR-app och upplev några av husmodellerna MOVE.

Läs mer

Smart Home Ready

Alla hus från Movehome är Smart Home Ready som standard. Ett enkelt sätt att framtidssäkra ditt hem. Välj till paketet Smart Home för att öppna en värld av fler smarta möjligheter.

Läs mer

Vi formar hållbara hem

Vi bygger hållbara hem med kvalitet, funktion och effektiva lösningar som tar hänsyn till människa och miljö. Vi bygger lågenergihus med hållbara material där du är med och påverkar hela vägen.

Läs mer