HOME #601 - ett finurligt kameleonthus


En smart 1,5-plansvilla med härligt öppen planlösning och avskild praktisk entré.

Genom möjligheten att välja till ett extra rum på entréplanet kan du flytta in med den lilla familjen och vänta med att inreda vindsplanet tills läget är rätt. Eller flytta in med hela huset klart och då ha ytterligare tre rum, dubbla klädkammare och en gemensam yta för TV, lek eller arbete en trappa upp.

Väntar ni med att inreda vindsplanet kan ni själv forma en egen planlösning och kanske spara pengar genom att göra eget arbete.


Forma ditt hus i Bygg online

Praktisk entré


Entrén är rymlig och praktisk. Här är det förberett för bra förvaringslösningar med plats för flera garderober! Välj till praktisk klinker i hallen. Flera olika färger som tillval i Bygg online.

Välj till ett extra rum


Här finns möjlighet att välja till ett extra rum. Kanske ytterligare ett sovrum för att bo med den lilla familjen på entréplan och välja att inreda vindsplanet senare.

Öppet och rymligt


Planlösningen är öppen, ljus och rymlig. Låt vardagsrummet bli ett aktivitetsbaserat rum där var och en kan hitta sin egen plats!

Solläge


Vänd och vrid på huset för att hitta bästa solläget för uteplatsen. Två fönsterdörrar öppnar upp för olika möjligheter.

Solläge


Vänd och vrid på huset för att hitta bästa solläget för uteplatsen eller uteplatserna. Två fönsterdörrar öppnar upp för olika möjligheter.

Kakel & klinker


Praktiskt med kakel och klinker på väggar och tak i wc/dusch. Välj till duschhörna och kommod i Bygg online. I klädvård ingår tvättmaskin och torktumlare som standard.

Fullutrustat kök


Alla HOME husmodeller har fullutrustat kök med diskmaskin, micro, köksö och skåp i fullhöjd. Sätt egen prägel med färgval i Bygg online för luckor och bänkskivor.

Inred vindsplanet nu eller senare?


Den lilla familjen kan flytta in och välja att inreda vindsplanet lite senare tills läget är rätt. Och då kanske forma en egen planlösning eller spara pengar genom att göra eget arbete.

Flytta in med hela huset klart


Välj att inreda vindsplanet direkt för att få ytterligare tre rum, wc/dusch, dubbla klädkammare och en gemensam yta för TV, lek eller arbete en trappa upp.

Bra förvaring sparar tid


Här finns två stora klädkammare för stora och små men viktiga saker! Bra förvaring sparar tid och står högt på de flestas önskelista.

Högt på önskelistan


Bra förvaring sparar tid och står högt på de flestas önskelista. Här finns två stora klädkammare för stora och små men viktiga saker!

Kakel & klinker


Praktiskt med kakel och klinker på väggar och tak i wc/dusch. Välj till duschhörna och kommod i Bygg online.

Arbetsro


Här finns plats för en liten praktisk arbetshörna.

Sovrum på nytt sätt


Sovrum på nytt sätt - När vi letar boende tänker vi ofta att antalet rum ska svara mot hur många personer vi är i familjen. Men behöver alla ett eget sovrum? Med ett samsovningsrum finns plats för andra aktiviteter – tänk utanför boxen!

HOME #601 - ett finurligt kameleonthus

Fakta

Invändig area: 157 kvm
Invändig area entréplan: 87 kvm
Invändig area vindsplan: 70 kvm, varav öppning i bjälklag 3,5 kvm
BOA: 149 kvm
BYA: 100 kvm
Byggnadshöjd 3,5 m
Taklutning: 45°
Antal rum: 2-7, varav 5 lämpar sig för sovrum
Arkitekt: Jessica Nilsson


Forma ditt hus i Bygg online

Kika in i huset


En bit kartong och din smartphone. Det är allt som behövs för att gå på villavisning. Perfekt för oss som gillar enkla men smarta lösningar!

Google cardboard är en enkel låda i kartong med inbyggda glasögon. Stoppa i din smartphone i lådan så får du en komplett VR-utrustning och kan gå runt inne i huset och uppleva husets rymd och proportioner på ett nytt sätt. Vi erbjuder därför dig som går i husbyggartankar ett par glasögon när du besöker våra visningshus eller säljkontor.

Har du inga VR-glasögon kan du ändå kika in i huset.

Upplev mer av husmodellerna HOME

HOME #602

Med två rum som passar att använda som sovrum på entréplanet kan du välja att inreda vindsplanet senare. Eller flytta in med hela huset klart och då ha ytterligare tre rum och lika många klädkammare! Lägg märke till den rymliga entrén med klädkammare!

Läs mer

HOME #702

Perfekt tvåplanshus för den stora familjen. Den rymliga entrén har en klädkammare, lika lyxigt som att föräldrasovrummet har walk-in-closet! Överplanet har flera små rum som fritt kan användas för sovplatser, lek eller arbete.

Läs mer

HOME #502

Smart planerad vinkelvilla! Kök och vardagsrum samsas i ett stort härligt rum, där flera fönster ger fint ljusinsläpp. Kompakt hem med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Perfekt för barnfamiljen!!

Läs mer

HOME #501

Det lilla huset för den stora familjen! Kompakt men ändå med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Huset passar även perfekt som fritidshus eller paret som behöver utrymme för arbete och fritid.

Läs mer

HOME #701

2-planshus med flexibel planlösning! Entréplanet har fina ljusinsläpp från flera håll. Välja att ha helt öppna ytor för kök och vardagsrum eller forma ett extra rum som tillval. 

Läs mer

Smarta husmodeller

Husmodellerna HOME är smart utformade för att ta till vara på varenda kvadratmeter. Med rum fria att använda som det passar er – tänk utanför boxen!

Läs mer

Forma interiör & exteriör

Med färdiga SET och kulörval formar ni ett personligt uttryck. Det sparar tid och pengar och er familj kan därför flytta in snabbare.

Läs mer

Välj entreprenadform

För husmodellerna HOME visas priset för totalentreprenad i Bygg online. Du har även möjlighet att köpa materialleverans och själv välja vem som ska genomföra byggnationen.

Läs mer

Fokusera på insidan

Alla familjer är olika och vi gillar tanken på ett aktivitetsbaserat boende. Hur använder ni varje rum för att forma en livsstil som passar hela familjen?

Läs mer

Huset & tomten

HOME erbjuder husmodeller med oändliga möjligheter. En smart utformning gör husen lätta att placera in på olika typer av tomter.

Läs mer

Vad kostar det?

HOME är riktigt prisvärda hus som formas på rekordtid i Bygg online. Spara lite till genom ett aktivt val av vem som bygger huset.

Läs mer

Upplev mer med VR och AR

Kika in i våra nya husmodeller HOME med VR och Google cardboard eller ladda ner vår AR-app och upplev några av husmodellerna MOVE.

Läs mer

Smart Home Ready

Alla hus från Movehome är Smart Home Ready som standard. Ett enkelt sätt att framtidssäkra ditt hem. Välj till paketet Smart Home för att öppna en värld av fler smarta möjligheter.

Läs mer

Vi formar hållbara hem

Vi bygger hållbara hem med kvalitet, funktion och effektiva lösningar som tar hänsyn till människa och miljö. Vi bygger lågenergihus med hållbara material där du är med och påverkar hela vägen.

Läs mer