HOME #502 - smart planerad vinkelvilla!


Kök och vardagsrum samsas i ett stort härligt rum, där flera fönster ger fint ljusinsläpp vid matplatsen. I vinkeldelen finns plats att forma barnens egen oas! Här finns rum som lämpar sig för sovrum intill en öppen yta – kanske blir det plats för lek, gaming, TV eller allt på samma gång? Vardagslyx med walk-in-closet till föräldrasovrummet!

Kompakt hem men ändå med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Huset passar perfekt för barnfamiljen som önskar bo på liten yta men där alla ändå har plats för egentid.

 

Forma ditt hus i Bygg online

Härlig planlösning

 

Kök och vardagsrum samsas i ett stort härligt rum.

Walk-in-closet


Föräldrasovrum med egen walk-in-closet känns lyxigt.

Barnens oas


I vinkeldelen finns plats att forma barnens egen oas. Här finns rum som lämpar sig för sovrum runt en öppen yta. Möjligheterna är många - kanske blir det plats för lek, gaming, TV eller allt på samma gång?

Släpp in ljuset


Husmodellerna HOME har aluminiumklädda fönster som standard, här vid matplatsen ger flera fönster fint ljusinsläpp.

Fullutrustat kök


HOME #502 har fullutrustat kök med diskmaskin, micro, köksö och skåp i fullhöjd. Sätt egen prägel med färgval i Bygg online för luckor och bänkskivor.

Kakel & klinker


Praktiskt med kakel och klinker på väggar och tak i wc/dusch. Välj till duschhörna och kommod i Bygg online.

Klädvård


Separat klädvård med praktisk klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare är självklart!

HOME #502 - Smart enplansvilla i vinkel!

Fakta

Invändig area: 121 kvm 
BOA: 121 kvm
BYA: 138 kvm
Byggnadshöjd 3,1 m
Taklutning: 23°
Antal rum: 5, varav 3 lämpar sig för sovrum
Arkitekt: Malin Mattsson-Mårn

Forma ditt hus i Bygg online

Kika in i huset


En bit kartong och din smartphone. Det är allt som behövs för att gå på villavisning. Perfekt för oss som gillar enkla men smarta lösningar!

Google cardboard är en enkel låda i kartong med inbyggda glasögon. Stoppa i din smartphone i lådan så får du en komplett VR-utrustning och kan gå runt inne i huset och uppleva husets rymd och proportioner på ett nytt sätt. Vi erbjuder därför dig som går i husbyggartankar ett par glasögon när du besöker våra visningshus eller säljkontor.

Har du inga VR-glasögon kan du ändå kika in i huset.

Upplev mer av husmodellerna HOME

HOME #602

Med två rum som passar att använda som sovrum på entréplanet kan du välja att inreda vindsplanet senare. Eller flytta in med hela huset klart och då ha ytterligare tre rum och lika många klädkammare! Lägg märke till den rymliga entrén med klädkammare!

Läs mer

HOME #702

Perfekt tvåplanshus för den stora familjen. Den rymliga entrén har en klädkammare, lika lyxigt som att föräldrasovrummet har walk-in-closet! Överplanet har flera små rum som fritt kan användas för sovplatser, lek eller arbete.

Läs mer

HOME #501

Det lilla huset för den stora familjen! Kompakt men ändå med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Huset passar även perfekt som fritidshus eller paret som behöver utrymme för arbete och fritid.

Läs mer

HOME #601

Ett finurligt kameleonthus med härligt öppen planlösning och avskild praktisk entré. Genom möjligheten att välja till ett extra rum på entréplanet kan du flytta in och vänta med att inreda vindsplanet tills läget är rätt.

Läs mer

HOME #701

2-planshus med flexibel planlösning! Entréplanet har fina ljusinsläpp från flera håll. Välja att ha helt öppna ytor för kök och vardagsrum eller forma ett extra rum som tillval. 

Läs mer

Smarta husmodeller

Husmodellerna HOME är smart utformade för att ta till vara på varenda kvadratmeter. Med rum fria att använda som det passar er – tänk utanför boxen!

Läs mer

Forma interiör & exteriör

Med färdiga SET och kulörval formar ni ett personligt uttryck. Det sparar tid och pengar och er familj kan därför flytta in snabbare.

Läs mer

Välj entreprenadform

För husmodellerna HOME visas priset för totalentreprenad i Bygg online. Du har även möjlighet att köpa materialleverans och själv välja vem som ska genomföra byggnationen.

Läs mer

Fokusera på insidan

Alla familjer är olika och vi gillar tanken på ett aktivitetsbaserat boende. Hur använder ni varje rum för att forma en livsstil som passar hela familjen?

Läs mer

Huset & tomten

HOME erbjuder husmodeller med oändliga möjligheter. En smart utformning gör husen lätta att placera in på olika typer av tomter.

Läs mer

Vad kostar det?

HOME är riktigt prisvärda hus som formas på rekordtid i Bygg online. Spara lite till genom ett aktivt val av vem som bygger huset.

Läs mer

Upplev mer med VR och AR

Kika in i våra nya husmodeller HOME med VR och Google cardboard eller ladda ner vår AR-app och upplev några av husmodellerna MOVE.

Läs mer

Smart Home Ready

Alla hus från Movehome är Smart Home Ready som standard. Ett enkelt sätt att framtidssäkra ditt hem. Välj till paketet Smart Home för att öppna en värld av fler smarta möjligheter.

Läs mer

Vi formar hållbara hem

Vi bygger hållbara hem med kvalitet, funktion och effektiva lösningar som tar hänsyn till människa och miljö. Vi bygger lågenergihus med hållbara material där du är med och påverkar hela vägen.

Läs mer