Ready, set, go!


HOME är husmodeller ni formar på rekordtid i Bygg online tack vare färdiga SET där våra kunders favoritval av ytskikt, utrustning och material ingår redan från start. Det finns tre olika husmodeller för att ni ska hitta den typ som passar just er.

Med färdiga SET och utvalda kulörer formar ni huset i er stil. Vi har fullutrustat huset men vi ger er även friheten att själva välja till detaljer som ger extra funktion i hemmet.

Genom att dessa husmodeller är så smart utformade sparar ni både pengar och tid! Vi vågar därför lova att ni kan flytta in ännu snabbare när ni väljer HOME.

Välj exteriör på ert hus


Det finns flera olika husmodeller för att ni ska hitta den typ som passar just er livsstil och den tomt som ni ska bygga på. Dessutom har ni möjlighet att välja olika kulörer för exteriören så att huset passar omgivningen. Uttrycket är modernt och enkelt med stående träpanel eller tillvalet puts. En extra kort takfot ger ett litet kaxigt uttryck!

Extra smart med HOME är att alla husmodeller enkelt går att placera in på olika typer av tomter. Byggnadsarean är nämligen liten och planlösningarna är utformade med utgångar åt flera håll. Genom att vända och vrida på husen hittar man sköna sollägen för uteplatsen, en perfekt yta för lek eller skuggplatsen för den varma sommardagen. Entrédörrens placering är också smart eftersom husmodellerna HOME kan placeras både med gavel och långsida mot gatan och därför funkar till både smala och bredare tomter.

Välj interiör i ert hus


Med färdiga SET och utvalda kulörer formar ni huset i er stil. Vi har fullutrustat huset men vi ger er även friheten att själva välja till detaljer som ger extra funktion i hemmet.

Som standard ingår alltid bland annat aluminiumfönster, golvvärme på entréplan, kakel och klinker i badrum, fullhöjd på skåp i kök, köksö, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin. Dessutom flera olika kulörval utan att det kostar extra! Flera tillval för vitvaror i köket, inredning i badrummet samt kakel & klinker.


Se alla val i Bygg online

Enkelt att leva


Vår vision är att skapa hem som passar dig och din familjs liv. I de smarta husmodellerna HOME ska det vara lika enkelt att leva som det var att bygga huset.

Här finns rum att skriva romaner, smida romantiska planer, meditera, bjuda in för många vänner och folk man inte känner, bygga kojor och bara vara.

Att allt ryms på några få kvadrat känns på gränsen till magiskt. Det är lika enkelt att leva som det var att bygga huset. Fokusera på insidan. Det som gör ett hus till ett hem är människorna som bor där.

Upplev mer av husmodellerna HOME

HOME #602

Med två rum som passar att använda som sovrum på entréplanet kan du välja att inreda vindsplanet senare. Eller flytta in med hela huset klart och då ha ytterligare tre rum och lika många klädkammare! Lägg märke till den rymliga entrén med klädkammare!

Läs mer

HOME #702

Perfekt tvåplanshus för den stora familjen. Den rymliga entrén har en klädkammare, lika lyxigt som att föräldrasovrummet har walk-in-closet! Överplanet har flera små rum som fritt kan användas för sovplatser, lek eller arbete.

Läs mer

HOME #502

Smart planerad vinkelvilla! Kök och vardagsrum samsas i ett stort härligt rum, där flera fönster ger fint ljusinsläpp. Kompakt hem med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Perfekt för barnfamiljen!!

Läs mer

HOME #501

Det lilla huset för den stora familjen! Kompakt men ändå med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Huset passar även perfekt som fritidshus eller paret som behöver utrymme för arbete och fritid.

Läs mer

HOME #601

Ett finurligt kameleonthus med härligt öppen planlösning och avskild praktisk entré. Genom möjligheten att välja till ett extra rum på entréplanet kan du flytta in och vänta med att inreda vindsplanet tills läget är rätt.

Läs mer

HOME #701

2-planshus med flexibel planlösning! Entréplanet har fina ljusinsläpp från flera håll. Välja att ha helt öppna ytor för kök och vardagsrum eller forma ett extra rum som tillval. 

Läs mer

Smarta husmodeller

Husmodellerna HOME är smart utformade för att ta till vara på varenda kvadratmeter. Med rum fria att använda som det passar er – tänk utanför boxen!

Läs mer

Välj entreprenadform

För husmodellerna HOME visas priset för totalentreprenad i Bygg online. Du har även möjlighet att köpa materialleverans och själv välja vem som ska genomföra byggnationen.

Läs mer

Fokusera på insidan

Alla familjer är olika och vi gillar tanken på ett aktivitetsbaserat boende. Hur använder ni varje rum för att forma en livsstil som passar hela familjen?

Läs mer

Huset & tomten

HOME erbjuder husmodeller med oändliga möjligheter. En smart utformning gör husen lätta att placera in på olika typer av tomter.

Läs mer

Vad kostar det?

HOME är riktigt prisvärda hus som formas på rekordtid i Bygg online. Spara lite till genom ett aktivt val av vem som bygger huset.

Läs mer

Upplev mer med VR och AR

Kika in i våra nya husmodeller HOME med VR och Google cardboard eller ladda ner vår AR-app och upplev några av husmodellerna MOVE.

Läs mer

Smart Home Ready

Alla hus från Movehome är Smart Home Ready som standard. Ett enkelt sätt att framtidssäkra ditt hem. Välj till paketet Smart Home för att öppna en värld av fler smarta möjligheter.

Läs mer

Vi formar hållbara hem

Vi bygger hållbara hem med kvalitet, funktion och effektiva lösningar som tar hänsyn till människa och miljö. Vi bygger lågenergihus med hållbara material där du är med och påverkar hela vägen.

Läs mer