Fokusera på insidan


Vår vision är att skapa hem som passar dig och din familjs liv. Alla familjer är olika och vi gillar tanken på ett mer aktivitetsbaserat boende!

Varannan vecka är man kanske fler i familjen och det behövs fler rum, men hur används rummen de veckor färre personer lever i hemmet? Vissa dagar är det en orkan av ungar som virvlar omkring i kuddkrig, andra dagar hörs bara ljudet av ditt eget andetag. Ingen dag är den andra lik.

Det som gör ett hus till ett hem är människorna som bor där

Tänk utanför boxen


I de smarta husmodellerna HOME finns rum att skriva romaner, smida romantiska planer, meditera, bjuda in för många vänner och folk man inte känner, bygga kojor, surfa på ett helt hav av tvätt, hitta på sagor, driva upp tomater, driva varandra till vansinne, somna i soffan, drömma sig bort till Marocko, förvara och bara vara.

Att allt ryms på några få kvadrat känns på gränsen till magiskt. I det här hemmet ska det vara lika enkelt att leva som det var att bygga huset.

Vågar du också tänka utanför boxen? – Fokusera på insidan. Det som gör ett hus till ett hem är människorna som bor där.

Tidseffektivt hem


Ett tidseffektivt hem är också viktigt, eftersom det gör oss lugnare och får oss att må bättre. Bra förvaring sparar tid och står högt på de flestas önskelista. Därför har vi lagt grunden för bra förvaringslösningar i både entrén och klädkammare samt gjort fullhöjdsskåp i köket till standard. Låt fantasin flöda och addera egen smart förvaring för stora och små men viktiga saker!

Ett nybyggt hus är nära nog underhållsfritt under många år. Husmodellerna HOME är extrautrustade med aluminiumklädda fönster som standard vilket förstärker den effekten och sparar tid och pengar.

Smart teknik kan också spara tid och ge lugn. Alla husmodeller är därför Smart Home Ready och det finns möjlighet att göra tillval för att enkelt styra till exempel belysning och dörrlås.

Upplev mer av husmodellerna HOME

HOME #602

Med två rum som passar att använda som sovrum på entréplanet kan du välja att inreda vindsplanet senare. Eller flytta in med hela huset klart och då ha ytterligare tre rum och lika många klädkammare! Lägg märke till den rymliga entrén med klädkammare!

Läs mer

HOME #702

Perfekt tvåplanshus för den stora familjen. Den rymliga entrén har en klädkammare, lika lyxigt som att föräldrasovrummet har walk-in-closet! Överplanet har flera små rum som fritt kan användas för sovplatser, lek eller arbete.

Läs mer

HOME #502

Smart planerad vinkelvilla! Kök och vardagsrum samsas i ett stort härligt rum, där flera fönster ger fint ljusinsläpp. Kompakt hem med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Perfekt för barnfamiljen!!

Läs mer

HOME #501

Det lilla huset för den stora familjen! Kompakt men ändå med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Huset passar även perfekt som fritidshus eller paret som behöver utrymme för arbete och fritid.

Läs mer

HOME #601

Ett finurligt kameleonthus med härligt öppen planlösning och avskild praktisk entré. Genom möjligheten att välja till ett extra rum på entréplanet kan du flytta in och vänta med att inreda vindsplanet tills läget är rätt.

Läs mer

HOME #701

2-planshus med flexibel planlösning! Entréplanet har fina ljusinsläpp från flera håll. Välja att ha helt öppna ytor för kök och vardagsrum eller forma ett extra rum som tillval. 

Läs mer

Smarta husmodeller

Husmodellerna HOME är smart utformade för att ta till vara på varenda kvadratmeter. Med rum fria att använda som det passar er – tänk utanför boxen!

Läs mer

Forma interiör & exteriör

Med färdiga SET och kulörval formar ni ett personligt uttryck. Det sparar tid och pengar och er familj kan därför flytta in snabbare.

Läs mer

Välj entreprenadform

För husmodellerna HOME visas priset för totalentreprenad i Bygg online. Du har även möjlighet att köpa materialleverans och själv välja vem som ska genomföra byggnationen.

Läs mer

Huset & tomten

HOME erbjuder husmodeller med oändliga möjligheter. En smart utformning gör husen lätta att placera in på olika typer av tomter.

Läs mer

Vad kostar det?

HOME är riktigt prisvärda hus som formas på rekordtid i Bygg online. Spara lite till genom ett aktivt val av vem som bygger huset.

Läs mer

Upplev mer med VR och AR

Kika in i våra nya husmodeller HOME med VR och Google cardboard eller ladda ner vår AR-app och upplev några av husmodellerna MOVE.

Läs mer

Smart Home Ready

Alla hus från Movehome är Smart Home Ready som standard. Ett enkelt sätt att framtidssäkra ditt hem. Välj till paketet Smart Home för att öppna en värld av fler smarta möjligheter.

Läs mer

Vi formar hållbara hem

Vi bygger hållbara hem med kvalitet, funktion och effektiva lösningar som tar hänsyn till människa och miljö. Vi bygger lågenergihus med hållbara material där du är med och påverkar hela vägen.

Läs mer