HOME


HOME är husmodeller du formar på rekordtid i Bygg online tack vare färdiga SET där våra kunders favoritval av ytskikt, utrustning och material ingår redan från start. Genom att dessa husmodeller är så smart utformade sparar du både tid och pengar! Vi vågar därför lova att du och din familj kan flytta in ännu snabbare när ni väljer HOME.

I Bygg online visar vi materialpriset. Ni väljer sedan vem som ska genomföra byggnationen. Genom ett aktivt val av entreprenadform kan ni välja hur stort eget ansvar ni vill ta och på så sätt påverka priset. Er säljare hjälper till att ta fram en offert för det alternativ som passar er bäst.

HOME #501

1-planshus | 101 kvm | 5 rum
Pris från 898 000 kr för materialleverans

Det lilla huset för den stora familjen! Kompakt men ändå med alla viktiga funktioner för ett bekvämt vardagsliv. Huset passar perfekt som fritidshus eller för paret som behöver utrymme för arbete, hobby eller barn och barnbarn på besök.


Starta Bygg online för att forma ditt HOME #501 - se pris direkt!

Ta en rundtur i huset direkt i din webbläsare. Ta en rundtur i huset direkt i din webbläsare.

HOME #601

1 1/2–planhus | 87 +70 kvm | 2-7 rum
Pris från 948 500 kr för materialleverans

Ett finurligt kameleonthus med härligt öppen planlösning och avskild praktisk entré. Genom möjligheten att välja till ett extra rum på entréplanet kan du flytta in med den lilla familjen och vänta med att inreda vindsplanet tills läget är rätt.


Starta Bygg online för att forma ditt HOME #601 - se pris direkt!

Ta en rundtur i huset direkt i din webbläsare. Ta en rundtur i huset direkt i din webbläsare.

HOME #701

2-planshus | 147 kvm | 6-7 rum
Pris från 1 214 000 kr för materialleverans

2-planshus med flexibel planlösning! Entréplanet har fina ljusinsläpp från flera håll och man kan välja att ha helt öppna ytor för kök och vardagsrum eller forma ett extra rum som tillval. Perfekt hus för familjen som kanske varierar i storlek varannan vecka, eller behöver utrymme för att växa!


Starta Bygg online för att forma ditt HOME #701 - se pris direkt!

Ta en rundtur i huset direkt i din webbläsare. Ta en rundtur i huset direkt i din webbläsare.