2-planshus

2-plansvillorna från Movehome är arkitektritade med smarta planlösningar och effektiva planlösningar. Interiört har våra tvåplanshus har allrum, köksö och klädkammare som underlättar vardagen. I Bygg online formar du ditt 2-planshus på några minuter, och priset ser du direkt!

MOVE #302

2-planshus | 145 kvm | 4 sovrum

2-planshus med luftig planlösning och stort kök. Utöver det sovrum som kan användas som gäst/arbetsrum på entréplanet, finns ytterligare 3 sovrum på överplanet tillsammans med allrum, badrum och rymlig klädkammare. 4 sovrum och 145 kvm.

Starta Bygg online för att forma ditt MOVE #302 - se pris direkt!

Visa i VR med Google Cardboard. Kräver appen MatterportVR. Ta en rundtur i huset direkt i din webbläsare.

MOVE #303

2-planshus | 168 kvm | 4 sovrum

Klassiskt 2-planshus med charmig exteriör med vackra fönster. På övre plan fyra sovrum samt allrum, klädkammare och ett generöst badrum med plats för både badkar och duschhörna som tillval. Ett perfekt hus med stora ytor för barnfamiljen! Fyra sovrum och 168 kvm.

Upplev MOVE #303 i vår nya app för villavisning i AR!

Starta Bygg online för att forma ditt MOVE #303 - se pris direkt!

MOVE #305

2-planshus | 171 kvm | 5 sovrum

Klassiskt 2-planshus med fönsterdörrar i både vardagsrum och kök. På övre planet finns ett allrum, badrum och fyra sovrum, varav ett föräldrasovrum på 16 kvm med egen klädkammare. Med entrén placerad på gaveln passar detta hus långsmala tomter. Fem sovrum och 171 kvm.

Starta Bygg online för att forma ditt MOVE #305 - se pris direkt!

Visa i VR med Google Cardboard. Kräver appen MatterportVR. Ta en rundtur i huset direkt i din webbläsare.

MOVE #307

2-planshus | 200 kvm | 4-5 sovrum

En klassisk tvåplansvilla med fyra rymliga sovrum på överplanet och möjlighet att skapa ett femte på entréplanet. Extra stort föräldrasovrum med rymlig klädkammare. Klassisk exteriör där vinkel på baksidan ger huset pampig karaktär. 4-5 sovrum och 200 kvm.

Upplev MOVE #307 i vår nya app för villavisning i AR!

Starta Bygg online för att forma ditt MOVE #307 - se pris direkt!

Starta rundtur 360° Starta rundtur 360°