Landvetter - MOVE #307

Solbacken 32, Landvetter
Söndag 28 apr 12:00-13:00

MOVE #307, en tvåplansvilla med boarea på 200 kvm.

Du möts av rymlig entré, där trappan fungerar som en rumsavdelare mot vardagsrummet. Direkt i anslutning till entrén finns separat kapprum och även wc/dusch. Vackra fönsterpartier ger ljus på entréplan, där vardagsrum, matplats och kök ligger i öppen planlösning.

Trappan till överplan leder upp till ett allrum. På överplan finns också fyra sovrum och intill föräldra-sovrummet ligger även ett rum stort nog att använda som dressing room, arbetsrum eller barnkammare. Vid behov av ytterligare ett sovrum kan en del av vardagsrummet på entréplanet formas till ett femte sovrum.

Symmetrisk exteriör där en vinkel bryter av och ger huset en pampig karaktär. Detta tillsammans med liggande panel, sadeltak och spröjsade fönster.

Huset visas omöblerat.

Upplev fler hus på visningen genom våra VR-glasögon! Kom och låt dig inspireras - Välkommen!

I Partille har vi ytterligare ett visningshus - där visar vi MOVE #302.

För övriga visningstider är du varmt välkommen att kontakta vårt säljkontor i Göteborg. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för information om visningstider och andra nyheter.

Kontakta säljare   Mer om huset

Fakta

Inv. area totalt: 200 kvm
BOA: 200 kvm
BYA: 114 kvm
Byggnadshöjd: 5,9 m
Taklutning: 27°
Antal sovrum: 4-5
Arkitekt: Jessica Nilsson

Visningstider

2019-04-28 12:00 - 13:00
Solbacken 32, Landvetter
Solbacken 32, Landvetter

Övriga visningar

Partille - MOVE #302

Enskiftesvägen 3, Partille
Enskiftesvägen 3, Partille

Välkommen till visning av vår populära modell MOVE #302. En rymlig och ljus tvåplansvilla på 145 kvm med 4 sovrum. Entrén är välplanerad och med genomsikt ut i trädgården.

Enskiftesvägen 3, Partille

Söndag 28 apr 13:30-14:30

Ingarö, Stockholm - MOVE #307

Fågelviksvägen 95, Ingarö
Fågelviksvägen 95, Ingarö

Välkommen till vårt populära tvåplanshus MOVE #307 på Ingarö! Klassiskt hus med generös entré där trappan fungerar som rumsavdelare mot vardagsrummet. Fyra sovrum på överplan.

Fågelviksvägen 95, Ingarö

Söndag 28 apr 14:00-16:00

Höör - MOVE #103

Välkommen till vårt visningshus MOVE #103!
Ett rakt hus med entré på gaveln. Ljus och öppen planlösning, där köket ligger centralt med kontakt både mot allrum och vardagsrum. 

Kvarngatan 26 A, Höör

Enligt överenskommelse

Läs mer

Luleå - MOVE #201

Välkommen till vårt visningshus i Luleå, ett MOVE #201! Ett 1,5-planshus med öppen och luftig planlösning. Bra kök med köksö och plats för rymlig matplats.

Skogsmyrgatan 36, Luleå

Enligt överenskommelse

Läs mer

Vetlanda - MOVE #105

Välkommen till visning av populära MOVE #105 i Vetlanda! En härligt familjevilla med föräldradel och barndel. Mittemellan finns köket med stor matplats för både familj och vänner.

Himlabackarna, Fjärilsvägen 2, Vetlanda. Skyltat från Kolvägen.

Enligt överenskommelse

Läs mer

Östersund - MOVE #302

MOVE #302 är en tvåplansvilla med välplanerad entré. Tre sovrum på överplan och ytterligare ett sovrum/gästrum på entréplan. Fin kontakt med uteplats både från vardagsrum och kök.

Digernäs 827, Smultronbacken, Östersund

Enligt överenskommelse

Läs mer

App för AR

Movehome gillar ny teknik och tar villavisningen ytterligare ett steg in i framtiden. Vår app ger dig en helt ny unik möjlighet att förstå ditt nya hem redan innan det är byggt - direkt i din iPhone eller iPad!

Nedladdning i AppStore

Enligt överenskommelse

Läs mer