Vad är Movehome Lab?

I Movehome Lab utforskar vi framtidens boende tillsammans med arkitekter, framtidsforskare och andra kreativa människor. Idéer, innovation och nyfikenhet är ledorden. Vi tycker att det är viktigt att vårt boende utvecklas i takt med att våra vanor förändras.

Movehome Lab utmanar föreställningarna om vad ett hus är och utvecklar framtidens villor i trä - snygga och smarta bostäder som gör vardagen lättare för den moderna människan. Här skapas framtidens hem anpassat för din familj och ert sätt att spendera er tid. Ett personligt hem, med smarta lösningar som du formar tillsammans med oss. Hur vill du att framtidens planlösning ska se ut?

Upptäck mer av labbet här

Visning av framtidens villa!

Movehome presenterar stolt sitt första koncepthus, baserat på husmodellen LAB #01, i Vallentuna! Här har vi passat på att bygga in ännu fler smarta lösningar, nya produkter och material. Upplev det smarta med fjärrstyrda vitvaror, dörrlås, rörelsesensorer kopplade till kameror och olika belysningsscenarier för dygnets alla stämningar och tillfällen. Inspireras av våra ADD-ON:s och platsbyggda förvaringsmöjligheter. Upptäck samsovningsrummet som en trygghet för familjen med yngre barn. Eller varför inte testa det ljudisolerade gamerrummet eller utmana familjen på kuddkrig?

Läs mer här

LAB #01 är den första husmodellen från Movehome Lab!

LAB #01 är ett hus med flexibla, öppna rum som kan delas i flera zoner för samvaro och olika aktiviteter. Vi utmanar den traditionella planlösningen och tar oss ända in i framtiden. Dessutom gör vi det ännu enklare att bygga hus. Huset formar du rekordenkelt genom att välja olika SET för exteriör och interiör och ADD-ONS för olika tillval!

Se huset med tillbehör och priser här