Säljare till Movehome


Movehome söker säljare som vill bli en del av ett vinnande team på en tillväxtresa. Till olika delar av landet behövs nya stolta representanter för Movehome, det digitala varumärket där kunden formar sitt hus online på fem minuter! Vi är dessutom Sveriges enda Svanenmärkta småhusvarumärke. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som har försäljningsvana, är drivande, hungrig och nyfiken på nya utmaningar!

Dina arbetsuppgifter

Som säljagent för Movehome hjälper du familjer att förverkliga sin husdröm. Du kommer att arbeta drivande för att skapa affärer och sälja de produkter som känns rätt i tiden. De huvudsakliga arbetsuppgifterna omfattar exempelvis att:

  • Aktivt verka för försäljning av produkterna under varumärket Movehome
  • Vara spindeln i nätet för att samordna olika delar av organisationen under husprocessens gång
  • Vara kunden behjälplig inom ramen för den policy som Movehome tillämpar
  • Medverka vid visningar, mässor och andra träffar
  • Tillsammans med närmsta chef, ansvara för att sätta och driva mål för tjänsten

Din erfarenhet

Vi ser att du som söker har en treårig gymnasieutbildning. Vi ser det som ett stort plus om du har högskoleutbildning med några års arbetslivserfarenhet inom området. Du som söker har med fördel en dokumenterad försäljningsvana gärna inom byggbranschen. Utöver detta har du erfarenhet av att arbeta i projektform och förmåga att professionellt vägleda och rådgöra kunder genom en omfattande försäljningsprocess.

Som hussäljare behöver du ha god förståelse och betydande kunskaper kring verksamheten, försäljningen, affären och vår omvärld. Du är en självständig, entusiastisk och engagerad person som sprider glädje och positiv energi till din omgivning. Du har förmåga att strukturera din vardag och på ett självständigt sätt driva dina processer vidare. För att du som söker ska lyckas i rollen som säljare behöver du också vara resultatorienterad och målfokuserad, sträva efter att uppnå högt uppsatta mål och trivas med ett högt arbetstempo. Du behärskar både svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Vi värdesätter också egenskaper som:

  • God kommunikationsvana
  • Social kompetens
  • Nätverkande

Meriterande för tjänsten är om du har drivit eget företag då anställningen bedrivs inom ett agentavtal.

Movehome

Movehome är ett varumärke som marknadsförs, säljs och tillverkas av Trivselhus, som är en del av Södrakoncernen och en av de största hustillverkarna i Sverige. Movehome använder ny teknologi för att ge dig chansen att själv forma ditt hus på webben samtidigt som det ger dig möjligheten till kontroll över kostnaderna. Movehome kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi. Alla husmodeller är dessutom Svanenmärkta vilket innebär att du, oavsett vilken modell du väljer, kan leva i en sund boendemiljö, fri från hälsofarliga kemikalier.

Placering

Tjänsterna har placeringsmöjlighet i Kristianstad, Växjö, Norrköping, Örebro eller Umeå.

Vill du veta mer?

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Linnea Edgren, tfn 0470-891 16. För frågor om tjänsten eller verksamheten är du välkommen att kontakta rekryterande chef på Movehome, Anneli Johansson, tfn 070 369 97 61

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag via länken nedan. Vi behöver ha din ansökan senast den 6 januari 2019. Hoppas vi hörs snart!

Läs mer och ansök här