Växjö - Tegnaby

I vackra Tegnaby 9,5 km söder om Växjö finns två lediga tomter med fantastiskt läge. Ungefär 400 m från tomterna ligger Stall Norregård.
 
Fastighetskartor (pdf)
 
Bygg valfritt hus från Movehome enligt detaljplan. Här är två förslag till husmodell.
 

MOVE #101

1-planshus | 122 kvm | 3 sovrum
 
Vinkelhus med mycket rymd. Kök/vardagsrum och allrum går runt hela innervinkeln, endast delade av en halvvägg vid matplatsen. Härlig kontakt med uteplats och trädgård. Sovrummens placering på motstående sida gör att alla kvadratmeter utnyttjas. Huset kan placeras med långsidan eller gaveln mot vägen så du får vinkeln i bästa solläge. Traditionell exteriör med sadeltak.
 

MOVE #307

2-planshus | 200 kvm | 4-5 sovrum
 
MOVE #307 har en generös entré där endast trappan delar av mot vardagsrummet med sina stora fönsterpartier. Med en boarea på 200 kvm ryms fyra sovrum på övre planet. Föräldrasovrummet är extra stort och har dessutom ett intilliggande rum stort nog att använda som arbetsrum, dressing room eller barnkammare. Dessutom finns möjlighet att addera en extra vägg för att dela av vardagsrummet på entréplanet för att skapa ett femte sovrum. Exteriören är klassisk med en symmetrisk entrésida. Baktill bryter en vinkel av och ger huset en pampig karaktär.
Kontakta säljare

Fakta

Kommun: Växjö
Område: Tegnaby
Pris per tomt: 375 000:- exkl anslutningsavgifter.
Tomtstorlek: ca 2000 kvm per tomt
Kontakt: Peter Gustafsson, 0470-451 80 
peter.gustafsson@trivselhus.se